reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wczesna ciąża?

reklama
Cześć dziewczyny ,
Jestem pogubiona test a właściwie 5 bo tyle ich zrobiłam wszystkie były pozytywne, więc dziś zrobiłam badanie progesteron mam 34,70 ng/ml , betę załączam w załączniku. Co Wy na to ?
Oczywiście za 2 dni idę powtórzyć betę.

Załączniki

• 20240117_124907.jpg
    20240117_124907.jpg
    877,7 KB · Wyświetleń: 194
Cześć dziewczyny ,
Jestem pogubiona test a właściwie 5 bo tyle ich zrobiłam wszystkie były pozytywne, więc dziś zrobiłam badanie progesteron mam 34,70 ng/ml , betę załączam w załączniku. Co Wy na to ?
A co tutaj jest takiego, co spowodowało Twoje pogubienie?:)

Cześć dziewczyny ,
A co jest nie tak z tymi wynikami? Beta wskazuje na ciążę.

Witam. Trochę podpinam się pod pytanie. Miałam inseminacje w 15 dc Od tamtej pory przyjmuje DUPHASTON. W 25 dc zrobiłam test (niby lepszy bo miał wykrywać ciążę 8 dni od zapłodnienia) i na obu jest blada kreseczka. Dziś jest 27 dc i zrobiłam test zwykły z apteki i negatywny. Od zabiegu miałam bolesność piersi, zawroty głowy, mdłości, zaparcia i biegunki, brak lub wzmożony apetyt i wszystko na zmianę. Leczę się już od jakiegoś czasu i znam przebieg cyklu, lecz nie miałam wcześniej takich objawów.
Nie chcę sobie robić zbędnych nadziei.
Proszę o odpowiedzi jak waszym zdaniem mam interpretować to wszystko.
Za kilka dni mam wizytę a jutro myślę żeby wskoczyć na krew. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam. Trochę podpinam się pod pytanie.
Jestem w 27dc. Miałam inseminacje w 15 dc Od tamtej pory przyjmuje DUPHASTON. W 11dc zrobiłam test (niby lepszy bo miał wykrywać ciążę 8 dni od zapłodnienia) i na obu jest blada kreseczka. Dziś jest 15dc i zrobiłam test zwykły z apteki i negatywny. Od zabiegu miałam bolesność piersi, zawroty głowy, mdłości, zaparcia i biegunki, brak lub wzmożony apetyt i wszystko na zmianę. Leczę się już od jakiegoś czasu i znam przebieg cyklu, lecz nie miałam wcześniej takich objawów.
Nie chcę sobie robić zbędnych nadziei.
Proszę o odpowiedzi jak waszym zdaniem mam interpretować to wszystko.
Za kilka dni mam wizytę a jutro myślę żeby wskoczyć na krew. Pozdrawiam
Masz na myśli 11dpo i 15dpo, tak ?
Najlepiej idź na betę, bo testy te pozytywne jak i te negatywne mogą kłamać :)

reklama
Do góry