reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Fajne te wasze łupy dziewczyny. Ja wybieram się do Smyka od dłuższego czasu i wybrać się nie mogę. W przyszłym tyg. może skoczę. Przegrzebałam rzeczy, które mam dla malucha i okazało się , że wszystko prawie jest w rozmiarze 62, także muszę teraz wzbogacić kolekcję o 56.
Co do łóżeczka to chyba kupię łóżeczko drewniane i dodatkowo dostawkę ( coś typu Chico next 2me).
Nabyłam w końcu ten motoleżaczek i nawet fajnie to wygląda, zobaczymy jak się będzie spisywał.

Diabliczka- proszę bardzo wrzucam fotki. Nie jest to jakaś rewelacja,ale moim zdaniem za 13 zł było warto;-) ;)

A wczoraj odebrałam kombinezon, który babka sprzedała za 2 kg bananów:-D;-) ;) Mam łącznie 3 i niestety każdy w rozmiarze 62:confused:

2s8jkef.jpg
i1bhj7.jpg

rvj04k.jpg

Jostyna podobno takie maluszki dobrze się czują w kokonie, bo mają mało miejsca a poza tym jak będę chciała położyć Małą na łóżku czy w salonie to w tym nie spadnie i nie trzeba za każdym razem rozkładać czegoś. Super ta Twoja dostawka.
Mama4 zakupy udane. Śliczne te rzeczy i jeszcze za taką cenę to nic tylko brać.

Mama 4 super lupy!
Joasia ja właśnie też mam to łóżeczko że zdejmowanym bokiem i na początek chce kupić małe na kółkach dla malutkiej a potem przeniosę Julka do dużego a mała do tego łóżeczka
Bardzo fajna ta Twoja dostawka

Ja wczoraj byłam w Reserved są tanie rajstopy i skarpetki i wogole jeszcze końcówka wyprzedaży poogladalam sobie grubsze sukieneczki na święta bo chce ze strony zamówić :)

Joasia- dostawka rewelacja.Sama bym taką kupiła, tyle, że muszę mieć duże łóżeczko bo nie kupuję komody. Nie mam jej zwyczajnie gdzie dać i rzeczy typu kremy, pieluszki powieszę na łóżeczku, a przewijak na łóżeczko.

Dziewczyny chyba dowaliłam. W poprzednich ciążach używałam laktatorów ręcznych Avent i Tommee Tippy. Teraz postanowiłam, że kupię elektryczny i zamówiłam bez sprawdzenia opinii Medela Mini Electric. Pomyślałam sobie, że Medela to Medela i nawet położne w szpitalu go polecają, więc nie może być zły. Teraz doczytałam opinie i podobno ciągnie, jest głośny i wcale nie jest to żadna rewelacja. Nie wiem, czy próbować się z tego wycofać, czy jednak wziąć...

Keejti, chyba Ty miałaś Medelę i pisałaś, że to porażka kompletna.

reklama
Mama czwórki tak i potwierdzam porażka , ja bym się wycofała jak możesz. Spójrz zamiast tego na lovi prolactis cenowo chyba całkiem podobnie a jest naprawdę super
A u mnie też na przewijak chyba nie będzie miejsca i wszystkie kremy itp planuje w dziecięcym na komodzie na wierzchu w koszykach a przewijak na pralkę w łazience, miałam jakiś czas tak przy julku i się sprawdziło

Do góry