reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Mamusia92 śliczny ten komplecik.
Dziewczyny a jak to jest z tym minky, bo szczerze powiem ze moje dziecko to ominęło. Nie wiedziałam jak sie sprawuje w użytkowaniu i nie zdecydowałam sie.
Czy to pierze sie w całości? Nawet jak kocyk ma ocieplenie w środku? Czy używacie tego w łóżeczku jako pościeli czy tylko okazjonalnie jako kocyka?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Firana, Nika dziękuję :) wszystko kupiliśmy tinystar.pl akurat dzisiaj mają ostatni dzień -10% i udało nam się trafić, zawsze to jakaś oszczędność.

A to też się pochwałę moim ostatnim zakupem ;)

Ubranka na wyjście ze szpitala ;)
kocyk kołdra z ocieplina , otulaczyk , dwie muslinowe pieluszki 120 cm planuje jeszcze dokupić jedna całą szara z wytlaczanymi jaskółkami bądź serduszkami :)
z tym wzorem szarym zakupiłam jeszcze poduszkę klin z tym ze okazało nie ze rozmiaru nie sprawdziłam a ja kołyske chce i dałam siostrze dla Zuzi do łóżeczka ;) no i kupiłam misia szumisia tego whisbear z tym ze tez go Zuzia testuje ;)

Załączniki

• 20160727_155112.jpg
    20160727_155112.jpg
    197,2 KB · Wyświetleń: 95
  • 20160727_155227.jpg
    20160727_155227.jpg
    236,3 KB · Wyświetleń: 102
  • 20160727_155031.jpg
    20160727_155031.jpg
    227,3 KB · Wyświetleń: 102
  • 20160727_155006.jpg
    20160727_155006.jpg
    212,3 KB · Wyświetleń: 103
Mamusia śliczny zestaw. A ten kokon to do czego służy??
Lika ubranko śliczne z f&f? Świetny! i otulacz też myślałam nad takim ale się zobaczy jeszcze po porodzie;)

Emalkadream my za używany ten z dwoma płytkami i nianią daliśmy 350, wiec widze że ceny cały czas sie dobrze trzymaja.

Jostyna moja koleżanka mówila, że taki kokon plus miś szumiś i dziecka nie ma ;-) ale ja kokonu raczej nie kupie, bo mam duże otulacze bambusowe. No chyba, że wyjdą z tej firmy co jestem uzależniona i wezme, bo ponoć mają być za niedługo.

Dziewczyny na feedo są na promo foteliki MaxiCosi pebble po 529zl - ja akurat na ten poluję, to obczajałam. Oczywiście wybrane kolory, ale z tego co widzę to ładniejsze niż te nieprzecenione. Musze dzis męża zmotywować do zamówienia.
No i szukam też łóżeczka. Pewnie tym razem wezme mniejsze- 120x60 bo na większe nie mam miejsca wcale. Potem najwyżej kupi sie Zuzi większe łóżko, a do jej łóżeczka 3w1 pojdzie spać dzidzi.
No i polecam Wam takie właśnie jak ma Zuzia 3w1. 140x70. Bo ona w nim jeszcze długo może spac. Przetransformowałam go w tapczanik jak miała 18 miesięcy. W zestawie ma niskie barierki.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry