reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Fajne te wasze łupy dziewczyny. Ja wybieram się do Smyka od dłuższego czasu i wybrać się nie mogę. W przyszłym tyg. może skoczę. Przegrzebałam rzeczy, które mam dla malucha i okazało się , że wszystko prawie jest w rozmiarze 62, także muszę teraz wzbogacić kolekcję o 56.
Co do łóżeczka to chyba kupię łóżeczko drewniane i dodatkowo dostawkę ( coś typu Chico next 2me).
Nabyłam w końcu ten motoleżaczek i nawet fajnie to wygląda, zobaczymy jak się będzie spisywał.

Diabliczka- proszę bardzo wrzucam fotki. Nie jest to jakaś rewelacja,ale moim zdaniem za 13 zł było warto;-) ;)

A wczoraj odebrałam kombinezon, który babka sprzedała za 2 kg bananów:-D;-) ;) Mam łącznie 3 i niestety każdy w rozmiarze 62:confused:

2s8jkef.jpg
i1bhj7.jpg

rvj04k.jpg

Jostyna podobno takie maluszki dobrze się czują w kokonie, bo mają mało miejsca a poza tym jak będę chciała położyć Małą na łóżku czy w salonie to w tym nie spadnie i nie trzeba za każdym razem rozkładać czegoś. Super ta Twoja dostawka.
Mama4 zakupy udane. Śliczne te rzeczy i jeszcze za taką cenę to nic tylko brać.

Mama 4 super lupy!
Joasia ja właśnie też mam to łóżeczko że zdejmowanym bokiem i na początek chce kupić małe na kółkach dla malutkiej a potem przeniosę Julka do dużego a mała do tego łóżeczka
Bardzo fajna ta Twoja dostawka

Ja wczoraj byłam w Reserved są tanie rajstopy i skarpetki i wogole jeszcze końcówka wyprzedaży poogladalam sobie grubsze sukieneczki na święta bo chce ze strony zamówić :)

Joasia- dostawka rewelacja.Sama bym taką kupiła, tyle, że muszę mieć duże łóżeczko bo nie kupuję komody. Nie mam jej zwyczajnie gdzie dać i rzeczy typu kremy, pieluszki powieszę na łóżeczku, a przewijak na łóżeczko.

Dziewczyny chyba dowaliłam. W poprzednich ciążach używałam laktatorów ręcznych Avent i Tommee Tippy. Teraz postanowiłam, że kupię elektryczny i zamówiłam bez sprawdzenia opinii Medela Mini Electric. Pomyślałam sobie, że Medela to Medela i nawet położne w szpitalu go polecają, więc nie może być zły. Teraz doczytałam opinie i podobno ciągnie, jest głośny i wcale nie jest to żadna rewelacja. Nie wiem, czy próbować się z tego wycofać, czy jednak wziąć...

Keejti, chyba Ty miałaś Medelę i pisałaś, że to porażka kompletna.

reklama
Mama czwórki tak i potwierdzam porażka , ja bym się wycofała jak możesz. Spójrz zamiast tego na lovi prolactis cenowo chyba całkiem podobnie a jest naprawdę super
A u mnie też na przewijak chyba nie będzie miejsca i wszystkie kremy itp planuje w dziecięcym na komodzie na wierzchu w koszykach a przewijak na pralkę w łazience, miałam jakiś czas tak przy julku i się sprawdziło

Do góry