reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Moj pil ze smoczkow natural i kupowalam po kolei odpowiedbie przeplywy.. chcialam ostatnio ten trojprzeplywowy, ale rozmyslilam sie, bo mlody juz sam trzyma butle i jak zle by wzial czy przekrecil to za szybko by bylo albo za wolno.. teraz tez czesciej pije z butli zwyklej canpol i mu pasuje.. bo lubi te okragle smoczki i silikonowe, plaskie, kalczukowe odpadaja, ale to tez zalezy od dziecka..

Podgrzewacz mam tez aventa, ale nie mam pojevia jaki model.. kupilam uzywany taniutko i super sie przydal i przydaje nadal..sterylizatora nie mialam, abutelki wyparzalam normalnie we wrzatku..

reklama
My mieliśmy jeszcze nuka przy starszej i jak Dexter był starszy. To jak już Brown nie potrzebny a potem Mam, bo mycia sporo hihi.

Kejti my tak samo podgrzewacz lovi i avent sterylizator. Łóżeczko turystyczne mamy z babydisajn u rodziców fajne2 poziomowe na kolkach i mały bardzo je lubi :) 3 sęk złożone :)

A nosidło musi byc nosidłem nje wisiadlem dlatego mamy tulę .

Jesli chodzi o butle teraz mam tt bo sa duze i tylko na noc mleczko, bujaczek leżaczek mamy jakiś fp ktory wibruje i sam buja do dzis dnia jest hitem :)

Teraz obowiązkowo musze sie nauczyc chustonoszenia , i chciałabym ładna trawkę jako suszenie butelek :) łóżeczko będziemy mieć po małym a małego przeniesień do dorosłego łóżeczka ale bie wiem jak Brdzie zasypiał bez szczebelkow ... Obawiam sie tego .

Emka nie bój się, ja mojego szybko przenioslam. Pokazywalam do czego. Kup łóżeczko z zabudowka na pewno z jednej strony. W Pl macie fajny wybór, np. Można doczepić z drugiej strony fajna barierke.
Polecam też takie Ochraniacze. Kuzwa, nie takie dokładnie, pozniej pokaże. To przykład.
To są gabkowe rurki, długość wybierasz. Świetne opinie to ma. Ja nie kupiłam. Zwijam gruby koc i wkładam z obu boków pod prześcieradło. Dziecko nawet wiercace się bardzo nie przejdzie przez to.

Załączniki

• big_ogranicznik-do-lozeczka-vitmat.jpg
    big_ogranicznik-do-lozeczka-vitmat.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 82
Mam!

Załączniki

• Jake_bed_logo_1024x1024.jpg
    Jake_bed_logo_1024x1024.jpg
    124,8 KB · Wyświetleń: 87
  • doublebedsheet.jpg
    doublebedsheet.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 81
  • AB100-AB50-DEMO.jpg
    AB100-AB50-DEMO.jpg
    82,5 KB · Wyświetleń: 95
Hmm ta Tula to chyba niczym się nie różni od Bondolino.. Chodź widzę, że od 7kg jest Tula. To później niż Bondo.Tez chce jakieś dokupić jeszcze a potem, jak mówiłam chusta. Tu pomocy potrzebuje. Bondolino mam takie:
Link do: Nosidełko ergonomiczne Bondolino Czarno-czerwone - Bondolino.pl
Pomagały mi chustowe mamy wybierać na sierpniowkach.

Jeszcze jak w temacie, znacie te:
Link do: Ergobaby Original Carrier - Galaxy Grey – Natural Baby Shower

Link do: Close Caboo Carrier + Organic Cotton

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry