reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ładne kolory :) fajne maja wzory ale nie mogłam
Sie zdecydować a jak maz powiedział
Ze tez chce nosić wiec wzięliśmy ta :) bo w pstrokatych by nie chodził
:)
Lilith no podobne :) chustę potem ? Ja chce od urodzenia wlasnie a potem tulę .

reklama
Potem w sensie zakupowym. Bo nosidlo sama wybiorę a chustę juz nie i muszą mi tu dziewczyny doradzić. Kupię jeszcze przed porodem.

Nie wiecienic o tych co pisalam?

Hehe maz tez kupił ta by nie wyglądać dziwnie ale fakt Dextera nosił.

ja bym bardzo chciala kangurkowac dziecko nr 2 :p ale mam obawy ze nie naucze sie wiazac chusty i mi gdzies dziecko wypadnie :/

Wiklinka nie da sie wypaść jak dobrze zawiazesz ja nawet większego 8 miesięcznego próbowałam wiązać ale chusta przeznaczona dla maluszków jak sie okazało ale dało radę wiec spokojnie na yt dużo jest filmów a najlepiej na fb znaleźć kogoś kto jesu blisko :)

a tak w ogole to rano wyszlam po mleko i warzywa ....wrocilam z
03eb18ad1c502963med.jpg
.

pozniej sie polapalam ze nie znam plci wiec na biegu kupilam i dla chlopca :p
f627704b1f709580med.jpg

Lilith kojarzę te nosidla ale nigdy nie miałam w rękach. Wiem, że bondo jest super, a z ergo trzeba uważać na podróbki, bo ponoć nie do odróżnienia.

Wiklinka piękne butki

Wiklinka może intuicja podpowiada że dziewczynka będzie ? :)

Ja na chustach się nie znam, fajnie to wygląda, ale boję sie, zresztą ja wiecznie autem...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Mila ja w pierwszym tez sie bałam ale jak zobaczyłam przy tuli jakie to wygodne ze masz wolne ręce , a umowmy sie takie maleństwo tylko ręce ewentualnie wozek lub cyc ale jesli nosisz to ręce to lepiej w chustę i chociażby obiad wtedy zrobić albo sie umalować ubrać cokolwiek, jedynie musze podpytać czy jest jakies wiązanie zeby od razu kp :) wtedy byłoby idealnie :) możesz karmić i np sie malować gotować ... A nie cały dzień rozwalony bo dziecko na cycku...:)

Do góry