reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ładne kolory :) fajne maja wzory ale nie mogłam
Sie zdecydować a jak maz powiedział
Ze tez chce nosić wiec wzięliśmy ta :) bo w pstrokatych by nie chodził
:)
Lilith no podobne :) chustę potem ? Ja chce od urodzenia wlasnie a potem tulę .

reklama
Potem w sensie zakupowym. Bo nosidlo sama wybiorę a chustę juz nie i muszą mi tu dziewczyny doradzić. Kupię jeszcze przed porodem.

Nie wiecienic o tych co pisalam?

Hehe maz tez kupił ta by nie wyglądać dziwnie ale fakt Dextera nosił.

ja bym bardzo chciala kangurkowac dziecko nr 2 :p ale mam obawy ze nie naucze sie wiazac chusty i mi gdzies dziecko wypadnie :/

Wiklinka nie da sie wypaść jak dobrze zawiazesz ja nawet większego 8 miesięcznego próbowałam wiązać ale chusta przeznaczona dla maluszków jak sie okazało ale dało radę wiec spokojnie na yt dużo jest filmów a najlepiej na fb znaleźć kogoś kto jesu blisko :)

a tak w ogole to rano wyszlam po mleko i warzywa ....wrocilam z
03eb18ad1c502963med.jpg
.

pozniej sie polapalam ze nie znam plci wiec na biegu kupilam i dla chlopca :p
f627704b1f709580med.jpg

Lilith kojarzę te nosidla ale nigdy nie miałam w rękach. Wiem, że bondo jest super, a z ergo trzeba uważać na podróbki, bo ponoć nie do odróżnienia.

Wiklinka piękne butki

Wiklinka może intuicja podpowiada że dziewczynka będzie ? :)

Ja na chustach się nie znam, fajnie to wygląda, ale boję sie, zresztą ja wiecznie autem...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Mila ja w pierwszym tez sie bałam ale jak zobaczyłam przy tuli jakie to wygodne ze masz wolne ręce , a umowmy sie takie maleństwo tylko ręce ewentualnie wozek lub cyc ale jesli nosisz to ręce to lepiej w chustę i chociażby obiad wtedy zrobić albo sie umalować ubrać cokolwiek, jedynie musze podpytać czy jest jakies wiązanie zeby od razu kp :) wtedy byłoby idealnie :) możesz karmić i np sie malować gotować ... A nie cały dzień rozwalony bo dziecko na cycku...:)

Do góry