reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Priinceseczka te spiworki do gondoli? Ps. Mam taką samą pościel ;)
Ja w ogóle mam zam. na razie wozek i mebelki i kupionych kilka rzeczy. Ale wszystko mam poukladane w głowie zatem siadam klikam i za dwa dni paczuszka
I będą.

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha Iza :-Dja mam tylko ciuszki, wozek, przewijak, spiworek, bujaczek, karuzelke, podgrzewacz do butelek, jakies chusteczki na start, butelke, smoczek, i pampersy od tesciowej :-)

Firana ten spiworek moze byc i do gondolki i do fotelika :-)
Ten jasniejszy zostawilam dla nas (maz powiedzial ze jest uniwersalny kolorystycznie. Ach te jego marzenia o coreczce :-D) a ten ciemniejszy poszedl do bratanka :-)

Dziewczyny czy poduszkę klin taka do łóżeczka warto kupic od razu czy dopiero jak rzeczywiście zaczną się problemy z ulewaniem?

Jestem w trakcie 27 tygodnia

Ja miałam od razu

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

No nieźle macie tam już nagromadzone:) ja w sumie miałam się zabrać w sierpniu za kartony po Basi, Wiktorach myśle ze jest w miarę wszystko jeśli chodzi o ciuszki, pozostanie dokupienie jakiejś cieplejszej czapki w rozmiarze mini i może kombinezonu bo Basia była lipcowa [emoji4] z większych zakupów tylko wózek ale to jakoś jeszcze się nie zdecydowałam. Wanienka ze stojakiem jest, pościele sa, łóżeczko jest aczkolwiek muszę wydobyć je od znajomych, leżaczek jest, fotelik jest;) Z bieżących to jakieś chusteczki, pieluchy, Oilatum ale to mi się wydaje ze jeszcze sporo czasu, ja w szpitalu z Basia jechałam na szpitalnych gadżetach, wszystko dawali, chusteczki, pieluszki wiec myśle ze teraz będzie podobnie:) Jakoś tak pomału jak sobie pomyśle ile miałam dla Basi i ile nie użyłam i potem wyrzucałam to teraz podchodzę do tego z dystansem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Joasia w sumie nie dziwię się że mąż się dziwi :) bo jest jeszcze trochę czasu :)
Mi się każdy dziwi że mam już tylko pochomikowane, ale w sumie nie stać mnie na to żeby kupić wszystko we wrześniu i październiku, więc staram się to rozłożyć na raty i cieszę się ze tak zrobiłam, bo koleżanka która też nic nie miała teraz się żali ze nie starczy jej kasy żeby wszystko kupić a rodzi za dwa miesiące niecałe.

A torbę dla siebie owszem chce już spakować ale to po badaniu 3trymestru :) wtedy też zacznę pranie powoli dla maluszka :) bo nie wiem kto mi to później wyprasuje [emoji23]

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja po weekendzie chce już złożyć zamówienie w gemini muszę to jeszcze przejrzeć raz co tam nawrzucalam. I tak np dzięki Wam kilka rzeczy wymienilam np miałam aspirator z Canpol a wrzuciłam jednak katarek [emoji5] dobrze że jesteście i dzielicie się doświadczeniem. [emoji5] muszę dorzucić tam jeszcze z 10szt tetry. Pampersy kupię w feedo w przyszłym miesiącu. Jakieś koszule do szpitala muszę kupić ale nie wiem jaki mam wziąć rozmiaar. [emoji5]

Jestem w trakcie 27 tygodnia

Do góry