reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Jakiej firmy macie koszule do Karmienia? przyznam, że przeszłam sklepy stacjonarne i są one tak okropne! ze szok. macie jakieś fajne online? ale nie w zwierzaki czy inne bajkowe motywy>? :( co to aspiratora, ja mam Katarek, wcześniej się bałam, ale spróbowałam na sobie ;p a jak zobaczyłam róznice ile więcej ściąga to nie zamieniłabym. Staś też miał opuchniętą błonkę na początku ale okazało się że go żle używałam :( zamiast trzymać katarka przy nosku wkładalam końcówke niepotrzebnie do noska :( @milia80 może u was tez tak jest ?

reklama
Gosia, nie, nie wkładaliśmy nic do środka, ale Małgosia ma zwężone przewody nosowe, może ma to jakiś związek...

Ja z Italian Fashion, ale zapinane na zatrzaski.

Kejti najbardziej pampersy opłaca sie kupowac na feedo, w Smyku, albo Empiku online jak sa promocje. Czasami mozna trafić naprawdę fajne ceny. W dobrych cenach kupowałam tez w selgrosie i kauflandzie, ale to tez trzeba utrafić.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kejti ja kupiłam te dady 1, jedna znajoma używała 5tych nowych i mówi że są do bani, ale u niej to wszystko co nie markowe to do niczego. A znów druga koleżanka od samego początku używa dady obecnie te nowe 3 i jest zadowolona. A mam jeszcze jedną koleżankę co używa na zmianę tych z lidla i tych dada i mówi że kupuję te które są w promocji bo obie są ok, jedyna różnica to z lidla trochę cieńsze ale właśnie mówiła że te fioletowe też są już takie cieńsze.

Dziękuję dziewczyny za linki do koszul bo też muszę coś zamowic.

Joasia u nas nie rozłożone bo jeszcze nie pomalowane hehehe :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Koszule tez fajne na tym alles mama ale drogie :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja teraz poluje na szumisia :) już bym chciała zamowic ale mąż każe mi się hamować [emoji20]

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Dzieki to narazie wstrzymam sie z pampersami:)
Milagros czyli pozostaje nic innego jak wyprobowac. Dla Julka mam zapas majtow z pampersa ale moze kupie na noce tym bardziej, ze pan mąż ma w biedrze taniej.
Emka kiedys cala bielizne kupowałam z alles i ava i nigdy na jakosc nie narzekalam. Niestety kiedys przy przeprowadzce moj zgubił cala torbe z bielizna i musialam zrobic szybkie zakupy na bazarku bo zostalam z jednymi majtkami na sobie ;d ale do rzeczy sprawdz sobie na sklepie kontri akurat jest w moim miescie ale maja tez internetowo a czesto sa fajne promocje czy ostatnie rozmiary i mozna cos upolowac. Staniki do karmienia tez fajne maja te zwykle.

A u mnie szumisia nie ma i byc moze nie bedzie , no chyba ze dostanie w prezencie. A kupujecie karuzele czy dopiero pozniej?

Wlasnie odnosnie prezentow dostalam zapytania co dla Julka na dwa latka a nie chce aby ktos mu dawal pieniadze . i pytanie do mam starszakow czy polecacie jakies konkretne tablice do rysowania i czy mial ktos kontakt z piaskiem kinetycznym i sie wypowie:)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry