reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Em ka jak tylko coś znajdę to dam znać :) po weekendzie się wezmę za to :-)

Princeseczka super sprawa te śpiworki A cena jeszcze lepsza :)

reklama
Linka ale z ciebie dobry tropiciel sorki ze tak późno odpisuje. Myszka miki, skarpetki body i love mum i dad i sweterek z misiem z h&m online, polecam wam założyć kartę club wtedy jest dodatkowe 10 % i darmowa wysyłka. W sumie razem upolować można 20 % obniżki. Te body turkusowe i te jasne z C&A . Rożek z mamo tato. Z C&A mam jeszcze świetny sweterek z myszką miki ale zdjęcia zrobię jak wrócę do domu po weekendzie. Wozek tez juz jest ale trzymam go u Mamy. Wszystko super z wyjątkiem jednego, nie mogę znaleźć pasów do gondoli. Wszytko jest opisane ale pasów brak, musze tam zadzwonić.

Katerineczka ja czekam najbardziej na zdjęcia wózka :)
A te pasy do gondoli oto do auta czy jak? Wybacz moje głupie pytanie ;)

Poprosilam siostrę żeby mi zrobiła to wstawię od razu :) w tej gondoli w wózku jest możliwość podniesienia pleckow żeby Dzieciaczki juz mogły sobie trochę popatrzeć jak podrosną i wtedy właśnie w te pasy się je zapina. Tyle że mam jakby wejścia do tych pasów a samych pasów brak :( mam nadzieje ze mi je doślą albo coś bo mi bardxo na nich zależy. Pamiętam jak Niko juz nie chciał tak leżec całkiem na płasko a nie było wtedy takiego patentu w moim ówczesnym wózku. Ja myślę że następne całe lato przejeździ my w tej gondolce. Bo też nie ma co dzieciaczków za szybko przenosić do spacerowek, szkoda pleckow.

Dzisiaj kupilam przewijak :-) caly czas mam wrazenie ze z wyprawka jestem daleko za murzynami. Musze podliczyc czy z tej wyplaty uda mi sie zrealizowac zamowienie z geminii czy bede musiala czekac do nastepnej.

Katerineczka-taka opcja z gondolka i pasami to super sprawa

reklama
Princeseczka:) jak ty jesteś za murzynami to nie wiem za kim ja jestem :).. mam tylko trochę ubranek, łóżeczko i fotelik ..

jestem w 27 tyg ciąży

Do góry