reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja dzis mam warsztatu za godzinę z chustonoszenia ale chyba odpuszczę ... Zreszta tak myśle ze nawet nie miałabym jak pojechać bo meza auto zostało u rodziców a obi przeciez pojechali do zoo wiec nawet gdybym chciała pojechać - najwyżej bede prosić jakies koleżanki o pomoc :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Emka dzieki!! Pierwsze minky zamówione.

A mnie wczoraj wyskoczyło na fb ze u mnie w mieście sa warsztaty z chustonoszenia, wiec pewnie w kazdym są. Ale ja nie chustowa wiec nie idę. Tym bardziej ze nawet nosidło Tula za ktore dałam kilka stówek u mnie zostało użyte moze ze 3 razy. Jednak ja wole wózek.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Emalka ja właśnie taką miałam dla Julka tylko nie z biedronka a slimaczkiem. Mogę spokojnie polecić. Podoba mi się Tiny love taka 3w1 ale myślę że skończy się na tej btight starts

Linka ja za dwa razy tyle sprzedałam a i tak żal, bo teraz muszę kupić używke.tylko mam jedną obawę czy Julek nie będzie do małej podchodził i jak się będzie zachowywał w końcu to nisko na ziemi stoi

Keejti ja miałam przy niej 2 letniego Maxa i powiem Ci ze początki były ciężkie , brałam go na kolana żeby patrzał jak mały się chusta :) ale i tak podchodził małego pogłaskać :) teraz zastanawiam się nad taką wysoka ale nie wiem czy nie zrezygnuje z chustawiki ... dziś mi przyjdzie kołyska z tych milly mally z wibracja i różnymi bajerami wiec może obejdzie się bez chustawki :)

Nika super :)
A powiedz tuli nawet w domu nie używałaś ? Mnie to ratowało przy odkurzaniu np sun mi zasypiał dzieki niemu:)

Co do bujaczka mamy z fp takie ktory buja sam i wibruje fajna sprawa :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Mamusia lezaczek wygląda super :)

My póki co nie kupujemy, czekam na informacje czy kuzynka znalazła po swoich dzieciakach :)

Edit:

Dziewczyny jaki wymiar koldreki polecacie i podusi?
Dostaliśmy to łóżeczko ale ono jest mniejsze bo ma 115x55 materacyk i nie wiem jaki wymiar pościeli kupic żeby nie zawalić za przeproszeniem całego łóżeczka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry