reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja dzis mam warsztatu za godzinę z chustonoszenia ale chyba odpuszczę ... Zreszta tak myśle ze nawet nie miałabym jak pojechać bo meza auto zostało u rodziców a obi przeciez pojechali do zoo wiec nawet gdybym chciała pojechać - najwyżej bede prosić jakies koleżanki o pomoc :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Emka dzieki!! Pierwsze minky zamówione.

A mnie wczoraj wyskoczyło na fb ze u mnie w mieście sa warsztaty z chustonoszenia, wiec pewnie w kazdym są. Ale ja nie chustowa wiec nie idę. Tym bardziej ze nawet nosidło Tula za ktore dałam kilka stówek u mnie zostało użyte moze ze 3 razy. Jednak ja wole wózek.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Emalka ja właśnie taką miałam dla Julka tylko nie z biedronka a slimaczkiem. Mogę spokojnie polecić. Podoba mi się Tiny love taka 3w1 ale myślę że skończy się na tej btight starts

Linka ja za dwa razy tyle sprzedałam a i tak żal, bo teraz muszę kupić używke.tylko mam jedną obawę czy Julek nie będzie do małej podchodził i jak się będzie zachowywał w końcu to nisko na ziemi stoi

Keejti ja miałam przy niej 2 letniego Maxa i powiem Ci ze początki były ciężkie , brałam go na kolana żeby patrzał jak mały się chusta :) ale i tak podchodził małego pogłaskać :) teraz zastanawiam się nad taką wysoka ale nie wiem czy nie zrezygnuje z chustawiki ... dziś mi przyjdzie kołyska z tych milly mally z wibracja i różnymi bajerami wiec może obejdzie się bez chustawki :)

Nika super :)
A powiedz tuli nawet w domu nie używałaś ? Mnie to ratowało przy odkurzaniu np sun mi zasypiał dzieki niemu:)

Co do bujaczka mamy z fp takie ktory buja sam i wibruje fajna sprawa :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Mamusia lezaczek wygląda super :)

My póki co nie kupujemy, czekam na informacje czy kuzynka znalazła po swoich dzieciakach :)

Edit:

Dziewczyny jaki wymiar koldreki polecacie i podusi?
Dostaliśmy to łóżeczko ale ono jest mniejsze bo ma 115x55 materacyk i nie wiem jaki wymiar pościeli kupic żeby nie zawalić za przeproszeniem całego łóżeczka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry