reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Joasia cudny materiał gdzie znalazłas takie cudo? Chcę jedna pościel kupił a druga poprosze żeby mama mi uszyla i szukam jakiegoś wzoru moze bardziej uniwersalnego a to co pokazalas jest cudne
Mama czwórki uwielbiam kocyki, rożki są super zakupy i ta czerwień intensywna
My dostalismy ostatnio rożek i spiworek do wózka kolejny, dużo skarpeteczek, opasek na główkę,czapeczek
A co do sytuacji że ktoś miał coś dać a milczy też bardzo tego nie lubię i nie umiała bym się upomnieć także rozumiem wam dziewczyny bo ciężko coś decydować bo kobiety raczej lubią mieć jasna sytuację bo później kupić wszystko na raz może być ciężko
My jednak nie będziemy kupować łóżeczka. Maz mojej mamy załatwił nam używane, jedynie co to kupić pościel, materac i odmalować więc parę groszy w kieszeni, później kupimy jakieś łóżko dla młodej jak podrośnie
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Mama czwórki uwielbiam kocyki, rożki są super zakupy i ta czerwień intensywna
My dostalismy ostatnio rożek i spiworek do wózka kolejny, dużo skarpeteczek, opasek na główkę,czapeczek
A co do sytuacji że ktoś miał coś dać a milczy też bardzo tego nie lubię i nie umiała bym się upomnieć także rozumiem wam dziewczyny bo ciężko coś decydować bo kobiety raczej lubią mieć jasna sytuację bo później kupić wszystko na raz może być ciężko
My jednak nie będziemy kupować łóżeczka. Maz mojej mamy załatwił nam używane, jedynie co to kupić pościel, materac i odmalować więc parę groszy w kieszeni, później kupimy jakieś łóżko dla młodej jak podrośnie
Joasia_1986
Fanka BB :)
Milagros tu można go zamówić: Link do: Tkanina bawełniana Chmurki kolorowe Belle Paris
Joasia_1986
Milagros w ogóle dużo super tkanin jest na tej stronie: Link do: Bawełna druk cyfrowy - Belle Paris
D
Deleted member 158337
Gość
Dziękuję Joasia poogladam sobie co mają
U nas temat chust bedzie na szkole rodzenia, ale ja nie jestem do tego przekonana, na razie nie planuję.
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
Joasia_1986
Czytałam na jakimś forum, że jednak książka nie dla całkiem początkujących.
Jestem w 26 tygodniu ciąży
Jestem w 26 tygodniu ciąży
reklama