reklama
aob66
Moderatorka
Termometr też mam taki jak mama czwórki i w jednym szpitalu jak byłam z małym to też takim mierzyli także chyba jest ok...
Joasia ja robiłam taka sama selekcję ciuszkow hehe [emoji23] unisex, chłopięce, bardzo chłopięce i dla małej zostały unisex i chłopięce [emoji6] też myślę że "po domu" mogą być a rozmiary to głównie 56,62 i dużo mniej 68...
Joasia ja robiłam taka sama selekcję ciuszkow hehe [emoji23] unisex, chłopięce, bardzo chłopięce i dla małej zostały unisex i chłopięce [emoji6] też myślę że "po domu" mogą być a rozmiary to głównie 56,62 i dużo mniej 68...
D
Deleted member 158337
Gość
Joasia dziekuję za zdjęcie właśnie jestem w trakcie buszowania po allegro zapisuje sobie co mnie interesuje i będę zamawiać we wrześniu
macie jakieś swoje ulubione strony co do kupna pościeli? nie chce tego kompletu z allegro łóżeczko po 22el czy coś w tym stylu, zależy mi na poduszce, kołderce, prześcieradło, ochraniacz i ewentualnie baldachim.
macie jakieś swoje ulubione strony co do kupna pościeli? nie chce tego kompletu z allegro łóżeczko po 22el czy coś w tym stylu, zależy mi na poduszce, kołderce, prześcieradło, ochraniacz i ewentualnie baldachim.
Joasia_1986
Fanka BB :)
Milagros ja kupowałam osobno wszystko, bo pościeli to minimum musisz mieć dwa komplety. Więc u jednego sprzedającego, ale na osobnych aukcjach kupiłam ochraniacz, baldachim i falbankę. Poszewki to całkiem osobno po prostu nie szyte, ale normalne komercyjne i wypełnienie, czyli podusia i kołderka też osobno.
Wali różem po oczach
Wali różem po oczach
Załączniki
D
Deleted member 158337
Gość
ja się właśnie zastanawiam czy uderzać w róż czy może coś bardziej stonowane bo nie wiem czy mąż wytrzyma taka ilość różu
ale łózeczko chce biale tak jak Twoje
ale łózeczko chce biale tak jak Twoje
nika2000
Ja mam termometr bezdotykowy microlife nc150. Razem z etui dałam około 100zl. Temperaturę mierzy sie na skroni. Mozna nim zmierzyć tez temperaturę wody czy otoczenia. W sumie jestem z niego zadowolona, ale zawsze mierze temperaturę trzy razy, zeby mieć pewność czy cos nie oszukał.
Termometr uważam ze jest ważny ale nie wiem czy lepszy taki czy taki do ucha.
Jak trzy miesiące temu moj syn byl w szpitalu, miał 39 stopni gorączki i czułam ze jest rozpalony to pielęgniarki twierdziły ze mierzyły temperaturę i nie ma. Ich termometry pokazywały kazdy inaczej. Zrobilam trochę awantury, wyjęłam swój i im pokazałam ze jest 39 stopni a on nic nie dostał na zbicie i kazałam im dotknąć czoła. Wiec dopiero to ich przekonało i rzeczywiście potwierdziły ze jest rozpalony.
Milagros termometr tez mozesz znalezc na Allegro, na pewno sporo oszczędzisz w porównaniu do apteki.
Joasia boski róż [emoji3], taki mi się marzył. No ale bedzie drugi syn, wiec pozostaje mi tylko nacieszyć oczy Waszymi zakupami.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Termometr uważam ze jest ważny ale nie wiem czy lepszy taki czy taki do ucha.
Jak trzy miesiące temu moj syn byl w szpitalu, miał 39 stopni gorączki i czułam ze jest rozpalony to pielęgniarki twierdziły ze mierzyły temperaturę i nie ma. Ich termometry pokazywały kazdy inaczej. Zrobilam trochę awantury, wyjęłam swój i im pokazałam ze jest 39 stopni a on nic nie dostał na zbicie i kazałam im dotknąć czoła. Wiec dopiero to ich przekonało i rzeczywiście potwierdziły ze jest rozpalony.
Milagros termometr tez mozesz znalezc na Allegro, na pewno sporo oszczędzisz w porównaniu do apteki.
Joasia boski róż [emoji3], taki mi się marzył. No ale bedzie drugi syn, wiec pozostaje mi tylko nacieszyć oczy Waszymi zakupami.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ostatnia edycja:
Joasia_1986
Teraz są modne mięty i turkusy. Pewnie bym uderzyła w turkus. Ale mój dzidek będzie miał różowy baldachim i w sumie to tyle, bo resza nie podejdzie pod dostawkę Mąż się śmieje po dzisiejszej selekcji ubranek, że kiedyś usłyszymy "przedstawiam wam mojego chłopaka"
D
Deleted member 158337
Gość
Joasia niech sobie nie dodaje mój mąż też ma zdjęcia w różowym sweterku po siostrze dla mnie to mega ubaw, ale co pokazuje mu to zdjęcie to przez zaciśnięte zęby mówi do mnie "nienawidziłem tego sweterka" nawet teraz jak o tym pomyślę to śmieje się pod nosem
Nika dziękuję, właśnie zależy mi żeby można było tez zmierzyć temp mleka czy wody sprawdze sobie na allegro
Nika dziękuję, właśnie zależy mi żeby można było tez zmierzyć temp mleka czy wody sprawdze sobie na allegro
aob66
Moderatorka
Joasia nooo sporo różu a dla mnie to jednak za dużo.. ja mam jedną pościel biało beżowa z misiem i jakaś różowa też mam bo dostałam jeszcze jak Niko nie wiadomo było że będzie chłopcem to teraz się przyda i tez taka Biała w baranki więc w to jestem zaopatrzona... a baldachim nie dla mnie choć podoba mi się ale raz że len ze mnie i prasowac by mi sie nie chciało a dwa to uważam go za niepotrzebny zbieracz kurzu..
Łóżeczko też mam białe z szufladą i z racji że przed malowaniem było złożone i schowane powiedzmy za łóżkiem to teraz już stoi rozłożone bo nie mam co z nim zrobic hehe [emoji6]
Łóżeczko też mam białe z szufladą i z racji że przed malowaniem było złożone i schowane powiedzmy za łóżkiem to teraz już stoi rozłożone bo nie mam co z nim zrobic hehe [emoji6]
reklama
Joasia_1986
Aob teraz zamowilam białoniebieską i takich tonów będe sie trzymac ;-) a Zuzia miala na zmiane zielono-niebieską w zwierzątka ;-) no i jej łóżeczko ostatecznie stoi w zielonym pokoju to aż tak różem nie jarało już po przeniesieniu.
Jestem w 26 tygodniu ciąży
Jestem w 26 tygodniu ciąży