reklama
linka1985
Fanka BB :)
Martini jak juz płeć poznasz napewno zaszalejesz
Priinceseczka
Dziewczyny super zakupy:-)
Linka super ten kocyk z kapturkiem :-) musze sama sie za czyms takim rozejrzec. W pepco kupilas? Ile kosztuje? :-)
I musze pomyslec o jakims kombinezonie i tutaj znowu mam pytanie hihihi na wyjscie ze szpitala to normalny kombinezon czy taki "misiaczek"jak u Żany. Pewnie to bedzie zalezne od pogody. Ale rozmiar to chyba 62, nie dziewczyny?
Linka super ten kocyk z kapturkiem :-) musze sama sie za czyms takim rozejrzec. W pepco kupilas? Ile kosztuje? :-)
I musze pomyslec o jakims kombinezonie i tutaj znowu mam pytanie hihihi na wyjscie ze szpitala to normalny kombinezon czy taki "misiaczek"jak u Żany. Pewnie to bedzie zalezne od pogody. Ale rozmiar to chyba 62, nie dziewczyny?
linka1985
Pri eseczka tak w pępka i 25 zł zdziwiona byłam bo ładny bardo ... a cena jak na kocyk nie wielka
ivi
uzależniona;) // I.2010
Princeseczka - ja właśnie tak samo się zastanawiam, bo zwykle rodziłam w styczniu i lutym i wtedy były mrozy, więc maluszek na wyjście ze szpitala był w np body+pajac+welurowy pajac+gruby kombinezon z czapeczką+kocyki w aucie itd. A teraz w listopadzie? Myślicie że też nastawiać się już na mrozy czy "lżejsze" ubranka wybrać?
Rozmiar kombinezonu - zależy od maluszka.. dla mnie w 62 te maleństwa się "topią", dlatego na samiuśki początek wolę mniejsze rzeczy, 50-56, ale fakt że one wystarczają na góra 3 tygodnie, dopoki dziecko się nie "wyprostuje" i nie urosnie troszkę
W kombinezonie ja zwracam też uwagę, zeby były buciki i rękawiczki od razu zamocowane, a nie oddzielnie zakładane. Chodzi o wygodę
Rozmiar kombinezonu - zależy od maluszka.. dla mnie w 62 te maleństwa się "topią", dlatego na samiuśki początek wolę mniejsze rzeczy, 50-56, ale fakt że one wystarczają na góra 3 tygodnie, dopoki dziecko się nie "wyprostuje" i nie urosnie troszkę
W kombinezonie ja zwracam też uwagę, zeby były buciki i rękawiczki od razu zamocowane, a nie oddzielnie zakładane. Chodzi o wygodę
linka1985
Ja sądzę że na poczatek miś wystarczy mrozów strasznych napewno nie będzie dziecko odrazu pójdzie do fotelika i pod kocyk a i odrazę na spacery z nim wychodzić nie będziemy więc kombinezon grubego niema co odrazu kupować , lepiej się chwilę wstrzymać i kupić większy ...
Żana26
Zaangażowana w BB
Ja teraz ubrań nie kupię na 56 na pewno Miałam na Nikolę kupione, urodziła się 57cm i były za małe
Priinceseczka
reklama