reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Rzeczą, ktorej uważam ze nie warto kupowac jest skoczek. My mieliśmy z fisher price cuda oceanu. Kupiliśmy używkę także niewiele na nim straciliśmy. Moje dziecko zanim dobrze nauczyło sie na nim skakać to juz było za ciężkie i za wysokie. Zaczął juz całymi stopami dostawać do ziemi wiec po cichu złożyłam i sprzedałam, bo bałam sie ze za bardzo obciaza sobie stawy. Moze bardziej by sie sprawdził dla drobniejszego dziecka, w sensie ze posłużyłby na dłużej. Moj syn używał go moze z miesiac. Jak dla mnie niepotrzebny wydatek.

1466343761-2r03yd.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Nika ja miałam las tropikalny , skoczek miał regulacje i umie sprawdził się idealnie zajmował na długo małego i go uwielbiałam . Dla wcześniejszego syna miałam skoczka doczepianego do futryny i tez w nim lubial spędzać czas ;) mimo że nie miał tyle bajerow .

W smyku tez ostatnio widzialam wiele ciekawych ofert, promocji, gdybym znala plec moze juz bym sie skusila a takkkk

no iii doczytalam wszystko. Notatki porobione. U mnie pierwszy dzidzius wiec chlone i sprawdzam wszystko co polecacie :) nic jeszcze nie kupowalam bo nie znamy na 100% plci. ale zazdroszcze Wam juz tych zakupow.
Zastanawialam sie nad laktatorem, ale z tego co wczesniej pisalyscie to mialyscie sprawdzozny i polecacie Avent ręczny czy Lovi ręczny? bo już sie pogubilam

Moj skoczek tez miał regulację. U nas się nie sprawdził gdyz moje dziecko w tym czasie bardzo szybko skoczyło w górę. Jak sięgnę pamiecia to nie pamietam, zeby nosił rozmiar 80, a jesli juz to pojedyncze ubranka, praktycznie z rozmiaru 74 przeskoczył odrazu na 86. Po prostu dla mnie zbyt duzo taka zabawka kosztuje w porównaniu do czasu jego uzytkowania. Ale nie mowię, ze u innych sie nie sprawdzi.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Martini masz racje, też byłam wczoraj w smyku, rzeczywiście fajne promocje 35, 45 zł za 3-paki, 5-paki bodów, ale albo różowe, albo z samochodami :)
No wlasnie , bo gdyby cos bylo unisex to bym sie skusila , ale to byly konkrety :D no coz tzreba pilnowac lubia rzucac takie promocje, a my mamy na szczescie jeszcze duuuzo czasu :D

reklama
Co do skoczka to ja wcale nie mialam i teraz tez nie zamierzam kupowac.. Niko nie skakal raczej nigdy nawet trzymany pod pachy nie podskakiwal tylko maszerowal jak juz :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry