reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Rzeczą, ktorej uważam ze nie warto kupowac jest skoczek. My mieliśmy z fisher price cuda oceanu. Kupiliśmy używkę także niewiele na nim straciliśmy. Moje dziecko zanim dobrze nauczyło sie na nim skakać to juz było za ciężkie i za wysokie. Zaczął juz całymi stopami dostawać do ziemi wiec po cichu złożyłam i sprzedałam, bo bałam sie ze za bardzo obciaza sobie stawy. Moze bardziej by sie sprawdził dla drobniejszego dziecka, w sensie ze posłużyłby na dłużej. Moj syn używał go moze z miesiac. Jak dla mnie niepotrzebny wydatek.

1466343761-2r03yd.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Nika ja miałam las tropikalny , skoczek miał regulacje i umie sprawdził się idealnie zajmował na długo małego i go uwielbiałam . Dla wcześniejszego syna miałam skoczka doczepianego do futryny i tez w nim lubial spędzać czas ;) mimo że nie miał tyle bajerow .

W smyku tez ostatnio widzialam wiele ciekawych ofert, promocji, gdybym znala plec moze juz bym sie skusila a takkkk

no iii doczytalam wszystko. Notatki porobione. U mnie pierwszy dzidzius wiec chlone i sprawdzam wszystko co polecacie :) nic jeszcze nie kupowalam bo nie znamy na 100% plci. ale zazdroszcze Wam juz tych zakupow.
Zastanawialam sie nad laktatorem, ale z tego co wczesniej pisalyscie to mialyscie sprawdzozny i polecacie Avent ręczny czy Lovi ręczny? bo już sie pogubilam

Moj skoczek tez miał regulację. U nas się nie sprawdził gdyz moje dziecko w tym czasie bardzo szybko skoczyło w górę. Jak sięgnę pamiecia to nie pamietam, zeby nosił rozmiar 80, a jesli juz to pojedyncze ubranka, praktycznie z rozmiaru 74 przeskoczył odrazu na 86. Po prostu dla mnie zbyt duzo taka zabawka kosztuje w porównaniu do czasu jego uzytkowania. Ale nie mowię, ze u innych sie nie sprawdzi.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Martini masz racje, też byłam wczoraj w smyku, rzeczywiście fajne promocje 35, 45 zł za 3-paki, 5-paki bodów, ale albo różowe, albo z samochodami :)
No wlasnie , bo gdyby cos bylo unisex to bym sie skusila , ale to byly konkrety :D no coz tzreba pilnowac lubia rzucac takie promocje, a my mamy na szczescie jeszcze duuuzo czasu :D

reklama
Co do skoczka to ja wcale nie mialam i teraz tez nie zamierzam kupowac.. Niko nie skakal raczej nigdy nawet trzymany pod pachy nie podskakiwal tylko maszerowal jak juz :)

Do góry