reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
ja ciagle mysle nad tym jak to bedzie na poczatku :) jak to ogarnac zeby nie oszalec hihi :) i bodziaki tez wszystkie malutkie rozmiary na napy z mysla o moim P tez:)

A ja właśnie lubię najbardziej przez głowę zakładane. Przy pierwszym dzieciątku będą w ciąży nie wiedziałam nawet jak zakładać pampersy a jak się urodził to instynkt od razu się pojawił i wszystko było jasne. Z drugim synkiem do miesiąca miałam nie lada problem bo podczas porodu złamał lewy obojczyk i miał niewładną raczkę na którą trzeba było szczególnie uważać, inaczej ubierać, karmić, nawet kłaść go spac ale wprawa w ubieraniu już była i oczywiście instynkt matki;) samo przyjdzie dziewczyny;)

Oto moje lowy z Auchana. Bluza 20 zl, spodnie po 15zl. Te grantowe sa takie same jak te jasne tylko rozmiar 62 a jasnych 68. I skarpetki z grzechotka 9 zl.

Teraz widze ze w 5-10-15 tez jakirs promocje sa z okazji Euro ale nie wiem czy to rzeczywiscie promocje czy nie ceny wyzsze niz zwykle o czym pisala ostatnio Linka.

Milagros-wlasnie na allegro znalazlam body rozpinane ze smiesznymi napisami zaraz podrzuce link :-)

Załączniki

• 2016-06-10 20.24.57.jpg
    2016-06-10 20.24.57.jpg
    112,9 KB · Wyświetleń: 110
Princeseczka fajne choć ja okropnie nie lubię takich spodni. Chociaż mam chłopca to albo nosi rurki jak jest chłodniej albo legginsy. Mój hit to z Carrefour za 2 pary 16zl w promo zapłaciłam z dziewczecego działu i mam że 3 paczki takich samych:d i są dobre na wszystko, do koszuli, do piachu i do spania. I dla maluszka też legginsy kupię żadnych spioszkow. Te właśnie tex są fajnej jakości to chyba Carrefour i Auchan no i z hm i zary te buggy super ale już droższe.
A body podobnie jak Justyna po pierwszym użyciu odlozylam te kopertowe. Mi władanie przez głowę nie sprawiało problemu a bardziej to że musiałam dziecko podnieść do góry i pod nie to body rozłożyć.

Dziś byłam w Reserved obkupic maluszka ale siostra mnie powstrzymala i kazała kupić w końcu coś dla siebie :d

Keejti ja tak samo uwielbiam wąskie dresiaki, legginsy a mega hitem były u nas legi z zary. Mega wygodne i dla maluszka i dla mamy ktora musi je założyć. Zreszta moje dziecko nosi legi do tej pory.
Przy synku nakupiłam mnóstwo rzeczy, ktore mi sie nie przydały, bo kupowałam to co mi sie podobało. Mam takie małe fajne jeansy, materiałowe spodnie i jakies ocieplane w stanie idealnym jak ktos chętny to odsprzedam za grosze.

A do mnie wczoraj doszła przesyłeczka. Mam tyle rzeczy po synu a jednak korci mnie jak zobaczę coś fajnego.

1465590477-0tgd5k.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nika właśnie o tych z zary mowie:) ale nacielam się na buźkach a poza tym uznałam ze trochę jednak drogo i tylko w promo kupuje:)
Ja też niby mam troche
Na razie sobie powiedziałam że w lumpku jak coś jest naprawdę w super stanie i mi się bardzo podoba to mogę kupić. Poza tym nic a jakoś bliżej porodu pójdę właśnie do sieciowek po legginsy i body i wystarczy:d a takich szerokich spodni mam pełno z prezentów z metkami tak bardzo nie trawie:)

Przyszły ciuszki które zamówiłam z FB :D cała masa ubranek, cudne bodziaki, pajacyki.. Używane (widać że były prane) ale i tak bez plamek, dziurek i nierozciągnięte..).. I takie malutkie! słodkie! aaaa :D jestem totalnie zakochana w tym maleństwie :D

reklama
Do góry