reklama
Priinceseczka
Fanka BB :)
Ivi-super te ubranka :-) upierzesz uprasujesz i beda supcio:-))
D
Deleted member 158337
Gość
Ivi super, fajna kolekcja ja bym mogła codziennie coś kupować, pracować, prac, i składać
ivi
uzależniona;) // I.2010
Hehe ja juz nie wiedzialam ile czego muszę dokupić i wywaliłam ze strychu wszystkie ubranka... Właśnie je przeglądam .. Zastanawiam sie tylko czy dziewczęce od raz sprzedawać czy NA WSZELKI wypadek jednak zostawić "na zaś"
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
nika2000
Śliczne te Wasze ubranka. Ja tez muszę wyciągnąć to co mam po synu i zobaczyć co powinnam dokupić. Szczerze powiem, że po mojej pierwszej ciazy, ktora była dla mnie koszmarem, nie planowaliśmy więcej dzieci. Ale wszystko wróciło do normy, odpoczęłam i stwierdziliśmy, że obydwoje nie mamy rodzeństwa, wiec nie chcemy żeby nasze dziecko było jedynakiem. Praktycznie większość tych małych najładniejszych ubranek po moim synku wyprzedalam. Choc z drugiej strony to dobrze, bo mam okazje cos upolować. Dzisiaj zakupiłam nowe bodziaki z h&m od dziewczyny z ogłoszenia 3 szt. za 15 zł.
linka1985
Paczka z reserved przyszła pierwsze dziecię misio , kombinezon i 3 tetrowki z misiem , tetrowki okazały się klapa krzywo zszyte ...
reszta zakupiona w pępko kocyk z kaptorkiem , tetrowki i flanelki ..
reszta zakupiona w pępko kocyk z kaptorkiem , tetrowki i flanelki ..
Załączniki
Żana26
Zaangażowana w BB
ivi
uzależniona;) // I.2010
linka, żana - jakie cudowności rozczulają mnie takie malutkie ubranka
ja znów zachorowalam na chustę.. już dogadałam z TŻ ze kupię didymosa indio (jeszcze nie wiem którą, ale pewnie polecaną wszędzie np aurorę), ale dopiero w przyszłym miesiącu bo w tym naprawa auta nas załatwiła
ja znów zachorowalam na chustę.. już dogadałam z TŻ ze kupię didymosa indio (jeszcze nie wiem którą, ale pewnie polecaną wszędzie np aurorę), ale dopiero w przyszłym miesiącu bo w tym naprawa auta nas załatwiła
Żana26
Zaangażowana w BB
Ja na razie też pas... W ten weekend sobie wymyśliliśmy mały wyjazd nad jezioro i też trochę kasy nam pójdzie, ale od lipca po troszku zacznę coś kupować Chusty nigdy nie używałam, więc nie mam na ten temat zielonego pojęcia
reklama
linka1985
Ivi a nie obciążają kręgosłupa te chusty ja się trochę boje zakupu ze względu właśnie na kręgosłup bo ja mam problemy i jak mnie złapie ból to potrafię 2 tygodnie chodzić jak kaleką ..