reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Widzę że szalejecie :) ja jeszcze nic nie kupiłam ale ja to mam mnóstwo po Sz . Kombinezony też. ..również dla dziewczynki :) Jedynie chyba na wyjście ze szpitala i to nie wiem czy nie znajdę

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciuszki cudne. Rozczuliły mnie strasznie
Linka- mam identyczny kocyk, kupiony właśnie w Pepco jakieś 2 tyg. temu;-) ;)

Ciuszków mam malutko, same białe lub kremowe. Czekam na poznanie płci z większymi zakupami. Problem mam też z rozmiarem bo dziewczyny wszystkie bezproblemowo mieściły się w 56. Dla synka nakupiłam samych 56 i niestety wszystko było za małe. Miał 62 cm. i 4280gr. jak się urodził i musieli mu dać szpitalne ubrania bo wszystko okazało się za małe.
Jak się okaże , że będzie chłopczyk to 56 kupię tylko kilka, resztę 62

Ostatnia edycja:
a oto moje nowości :)
Bujaczek dostałam od koleżanki, muszę baterię wymienić i mam nadzieje że bedzie wibrował :)

od wtorku ruszam z rózowymi ciuszkami...... ( bo ja wiem że to córcia )!!! - tylko niech mi ktoś to potwierdzi.... :)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    64,5 KB · Wyświetleń: 95
  • 333.jpg
    333.jpg
    70,5 KB · Wyświetleń: 99
  • 222.jpg
    222.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Na szczescie sporo rzeczy mam po synku. Dla mam po raz pierwszy w wolnych chwilach opisze pare rzeczy, ktore mi sie sprawdziły oraz takie na ktore nie warto tracić kasy. Moze komus sie cos z tego przyda.
U nas najwiekszym hiciorem okazała sie przytulanka z metkami firmy label. Kupiłam ją jak mały miał pół roku. Najpierw były do przytulania pieluszki tetrowe, ale jak zaczęły wychodzić nam pierwsze ząbki to syn zaczął zaczepiać zębami o te rozlezione oczka i bałam się, że pokrzywi sobie zęby. Do tej pory bez gongona (bo takie dostał imię) nie ma spania, a mały lubi miętosić sobie w palcach te metki jak pije butle albo zasypia. Są różne zwierzątka, koszt około 50zl. Teraz czekam na połówkowe i potwierdzenie płci, zeby kupic dla drugiej dzidzi. Polecam.

1466342299-fcpdsm.jpeg

1466342586-uz5fft.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry