D
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Priinceseczka
Fanka BB :)
Milagros super zakupy i czekam na pochwalenie sie paczka
Ja bylam wczoraj w Auchanie i tez mnie troszke ponioslo z zakupami pozniej dodam fotki jak maz pojdzie do pracy .
Musze jeszcze zaopatrzyc sie w bodziaki bo poki co mam tylko jedne :-)widze duzo ladnych i tanich ale zakladanych przez glowe a przy takim maluszku i w dodatku pierwszym celuje w bodziaki typu kimono:-)
Ja bylam wczoraj w Auchanie i tez mnie troszke ponioslo z zakupami pozniej dodam fotki jak maz pojdzie do pracy .
Musze jeszcze zaopatrzyc sie w bodziaki bo poki co mam tylko jedne :-)widze duzo ladnych i tanich ale zakladanych przez glowe a przy takim maluszku i w dodatku pierwszym celuje w bodziaki typu kimono:-)
D
Deleted member 158337
Gość
Princeseczka tez bym chciała takie boodziaki A poki co nigdzie nie widziałam jeszcze, jakbyś gdzieś znałazla daj znać
linka1985
Fanka BB :)
Miła gros duży wybór bodow kopertowym w h&m jest
ivi
uzależniona;) // I.2010
Kimono jest ok ale trzeba uważać na odpowiednie "związanie" przy szyi bo inaczej się "rozłazi", ja od kimono wolałam zapinane na napki, mimo wszystko ubieranie szło szybciej przy wijącym się - i wyjącym - maluszku Tych jest masa np na allegro, niestety nie wiem jak z jakością.. Na pewno dobrej jakości ubranka ma Batyr i Ewa Klucze, ale tam uwaga na rozmiarówkę bo wychodzi większa niż w innych.
D
Deleted member 158337
Gość
Linka byłam w hM U siebie ostatnio, wybór mamy tak marny ze daj spokój, cztery kolory na krzyż i tylko te body zwykle. Muszę chyba w większym miejscu w zobacZyć.
Ivi to Co wymienilas u mnie nie ma, nigdy nawet nie słyszałam...
Ivi to Co wymienilas u mnie nie ma, nigdy nawet nie słyszałam...
ivi
uzależniona;) // I.2010
Miagros - tu są ewa klucze kopertowe - Link do: BODY EWA KLUCZE LULUŚ rozpinane SUPER CENA 56
a tu innej firmy,rozpinane "po całości" - Link do: BODY całe rozpinane DARTOMIK wyprawkaHIT CENOWY 56
na początek tego typu wg mnie idealne, aczkolwiek jak przestaniesz się "bać" ubierać i ogólnie ogarniać tego małego człowieka, to zaczniesz śmigać z nierozpinanymi (czyli tymi zakładanymi przez głowę) bo tak będzie po prostu szybciej
a tu innej firmy,rozpinane "po całości" - Link do: BODY całe rozpinane DARTOMIK wyprawkaHIT CENOWY 56
na początek tego typu wg mnie idealne, aczkolwiek jak przestaniesz się "bać" ubierać i ogólnie ogarniać tego małego człowieka, to zaczniesz śmigać z nierozpinanymi (czyli tymi zakładanymi przez głowę) bo tak będzie po prostu szybciej
D
Deleted member 158337
Gość
Dziękuję Ivi :-) myślę że początki będą najtrudniejsze A później jakoś z czasem nabiore obycia :-)
reklama