reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

uploadfromtaptalk1465413740097.jpg
uploadfromtaptalk1465413749427.jpg

Takie skromne zakupy :-)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1465413740097.jpg
    uploadfromtaptalk1465413740097.jpg
    84,3 KB · Wyświetleń: 328
  • uploadfromtaptalk1465413749427.jpg
    uploadfromtaptalk1465413749427.jpg
    70,6 KB · Wyświetleń: 333
reklama
uploadfromtaptalk1465502260083.jpg
w Tesco 5x body na długi rękaw za 29 zł : )
uploadfromtaptalk1465502288888.jpg

Trzy za 38.50 :-)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1465502260083.jpg
    uploadfromtaptalk1465502260083.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 289
  • uploadfromtaptalk1465502288888.jpg
    uploadfromtaptalk1465502288888.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 299
Milagros super zakupy i czekam na pochwalenie sie paczka :-D

Ja bylam wczoraj w Auchanie i tez mnie troszke ponioslo z zakupami :-D pozniej dodam fotki jak maz pojdzie do pracy .
Musze jeszcze zaopatrzyc sie w bodziaki bo poki co mam tylko jedne :-)widze duzo ladnych i tanich ale zakladanych przez glowe a przy takim maluszku i w dodatku pierwszym celuje w bodziaki typu kimono:-)

Princeseczka tez bym chciała takie boodziaki A poki co nigdzie nie widziałam jeszcze, jakbyś gdzieś znałazla daj znać :)

Kimono jest ok ale trzeba uważać na odpowiednie "związanie" przy szyi bo inaczej się "rozłazi", ja od kimono wolałam zapinane na napki, mimo wszystko ubieranie szło szybciej przy wijącym się - i wyjącym - maluszku :) Tych jest masa np na allegro, niestety nie wiem jak z jakością.. Na pewno dobrej jakości ubranka ma Batyr i Ewa Klucze, ale tam uwaga na rozmiarówkę bo wychodzi większa niż w innych.

Linka byłam w hM U siebie ostatnio, wybór mamy tak marny ze daj spokój, cztery kolory na krzyż i tylko te body zwykle. Muszę chyba w większym miejscu w zobacZyć.

Ivi to Co wymienilas u mnie nie ma, nigdy nawet nie słyszałam... :(

Dziękuję Ivi :-) myślę że początki będą najtrudniejsze A później jakoś z czasem nabiore obycia :-)

reklama
Milagros - daję Cię 3-7 dni, a potem będziesz ekspertem od swojego dziecka :) nic się nie bój! :)

Do góry