Nika ja tez chce sowę
to zawsze dają na tym feddo [emoji38][emoji6][emoji12]
Co do przekłucia uszu to jak pamiętacie Basia miała miesiąc temu. Sama zdecydowała i prosiła tak od marca
a ze jej nie minęło to stwierdziłam ze jest gotowa
obyło sie bez łez, uszka nawet nie opuchly, nie były czerwone, kolczyki ma z takim zapięciem ze nie wystaje ta igiełka jakby
do tego pani mówiła ze kolczyk ma jakby ten trzonek grubszy dzieki czemu nie ma na przyszłość problemu z wsadzaniem kolczyków, bo po tych zwykłych metalowych mialy takie przypadki. Miała przekuwania ta metoda kolczykiem z plastiku medycznego
http://blomdahl.pl/ i naprawdę polecam
teraz jej sie ładnie kolczyki kręcą, nic jej nie ropialo naprawdę super, oba uszy na raz, ale Pani mówiła ze u takich rocznych lub mniejszych nie da rady obu razem bo dziecko ruchliwe itp, czasem nawet nie da sie jednego dnia
Ja osobiście nie lubię u takiego malucha biżuterii jak dla mnie do niczego to nie potrzebne, ale jak ktos lubi to ok nie mam z tym problemu bo po to mamy wolny kraj by każdy robił jak chciał
ale kolczyki z blomdahl moge polecić i mysle czy Basi kolejnych od nich nie kupie wlasnie
Gryzak Cute. Ja mam po Basi z Haby super grzechotkę drewniana ale Basi jej nie dałam miałam jakoś wrażenie ze zaraz te koraliki drewniane staną jej w gardle [emoji33] jakby odpadły :/
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom