Koalka jak organik to poczytaj o oleju losowym, jeden składnik sama natura. Kumpele teraz używa dla wcześniaka do kąpieli, do pupy i ewentualnie jako balsam
Zajrzyj tez na teb blog "sroka o" emolium i Oilatum to syf jak sie wczytasz, mało składników nie zawsze tez świadczy ze to dobre składniki, ważne jakie czy naturalne czy nie
Ja Basię moja chrzcilam jak miała 5 miesięcy (w grudniu, w dniu imienin). Jakoś wielkie imprezy dla miesięcznych, dwumiesięcznych bobasów mi nie odpowiadają
Miała białe polarkowe ubranko, a w domu malinowa, taka z weluru sukieneczkę, białe rajstopki i biała bluzeczkę. Sukieneczka była śliczna, aczkolwiek jak pomyśle nie znalazłam jej przeglądając kartony ostatnio;/ pewnie nie wróciła
Sukienkę wykorzystywałam potem na święta i inne imprezki
Ja to z tych praktycznych jestem [emoji12]a białe chrzcielne mi sie nie podobają
Co do ubierania dzieci to ja tez miałam jakieś niepraktyczne kiecki, bluzki z guzikami na plecach - co dostałam i nigdy Basia tego nie ubrała - generalnie body, śpiochy, pajace, połspiochy jak juz miała 2-3 miesiące jakieś bluzki
no i Basia dużo rampersow ale to dla dzieci z sezonu lato
Nam z Basia udało sie bez kolek, wiec teraz jak przyjdzie pediatra to zapytam co najlepsze, ale kupie jak bedzie niezbędne i potrzebne, po co faszerować lekami, lepiej spojrzeć na własne menu przy karmieniu piersią lub wlasnie szukać zmiany w MM.
Milagros no nivea wody nie ma ale ma ta parafinę nieszczęsna
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom