reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja pamiętam z domu, że mama bratu non stop czapkę ubierała, choć on był majowy. A ja dla Zu kupiłam, bo myślałam, że tak trzeba i używałam tylko na zewnątrz (ona z lutego), a potem jak było ciepło to wcale.
Jakoś nawet bardziej ze swojej wygody, bo te czapki w domu mnie denerwowały, a i ona też niezbyt była zadowolona.

Jestem w 33 tygodniu ciąży

reklama
Obowiązkowy zakup na wizyty teściowej. [emoji6][emoji6][emoji6]
1473839425857.jpg

Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Załączniki

• 1473839425857.jpg
    1473839425857.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 204
Emalka gdzie coś takiego kupie ? :-D

Ja wczoraj kupiłam sandalki w tesco za 10zl :-D jak się już ogarne z wszystkim to będę Was zasypywac zdjęciami :)

Dziewczyny macie lub zamierzacie mieć te rogale do karmienia? Nie wiem na jaki się zdecydować tyle tego w necie jest. Ceny tez przeróżne. Niech mi ktoś coś poleci [emoji35][emoji22][emoji54]

A to jest taki dlugasny czy taki z 60cm ?

reklama
Ja mam takiego dlugasnego do spania, ale jakoś karmic na nim nie umiałam. Do karmienia używałam zwykłej prostokątnej poduszki. Jakoś było mi wygodniej niz na rogalu.

1473873737-drg0md.jpeg

Jestem w 30tc, będzie syn[emoji7] TP29.11.2016[emoji4]

Do góry