reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja nie bede liczyć nie liczyłam wtedy teraz tez wole nie :) sama apteka 1000
Dzis zapłaciłam za dostawkę i chustę juz 750 a gdzie reszta gadżetów ktore zrobią cenę - dziekuje :) ps macie jakies fajne kocyki do fotelików samochodowych ? Bo tu
Musze zrobić jeszcze rozeznanie

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Em ka ja mam taki spiworek otulacz z lidla,nie wiem jak w praktyce, dostałam od koleżanki. Mogę zrobić zdjęcie jak będę w domu.

Skopiowalam z neta, ale taki mam.

uploadfromtaptalk1473454821314.jpg
uploadfromtaptalk1473454825272.jpg
uploadfromtaptalk1473454828222.jpeg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1473454821314.jpg
    uploadfromtaptalk1473454821314.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 424
  • uploadfromtaptalk1473454825272.jpg
    uploadfromtaptalk1473454825272.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 430
  • uploadfromtaptalk1473454828222.jpeg
    uploadfromtaptalk1473454828222.jpeg
    11,7 KB · Wyświetleń: 431
A ja z Zuzą w ogóle nie miałam stałych pór niczego... W sumie rytm dnia leciał taki mniej więcej podobny codziennie, ale nie trzymałam się go ściśle, żeby nie być uwiązana do niego. Z resztą przy każdym skoku rozwojowym wszystko się zmieniało. No, ale jak kto lubi.

Joasia ja na pewno nie będę się trzymać tak super czasowo. Bo jestem niepunktualna :-)
Chodziło mi bardziej żeby dzidzia wiedziała że jest kąpiel później jedzenie i później spanie ;-)

reklama
Netta no wlasnie jak sobie radzicie z usypianiem ... Mój mały kurcze teraz przez chorobę przyzwyczaił sie ze jestem z nim ... Widze ze sprawia mu to ogromna frajdę i dostaje wieczorem tyle buziaków jak nigdy wiec dla mnie to tez miły rytuał , i jak jak bedzie małe to co wymieniać sie z mężem czy jak .. A Wy przy tylu dzieciaczkach jak sie dzielicie z usypianiem ?

Milagros wlasnie cos takiego mi chodzi . Netta musze popatrzeć bo juz któryś raz przewija sie ta firma tu lodger to jakas dobra?

A ja uwazam ze jakas rutyna jest potrzebna ze dzieci czuja sie bezpiecznie no wlasnie np kąpiel i potem spanie ... Poza tym szanując swoj czas tez chce wiedzieć kiedy bede mogła mieć cos dla siebie i tym sposobem udało nam sie nauczyc ładnie syna zasypiania wieczorem ok 20 kąpiel zawsze 19-20 , i wieczor dla siebie , wiadomo zdarzaja sie wyjątki jak imprezka czy dziecko chore albo nagle ma full energii, ale nie wyobrażam sobie biegającego dziecka do 22... Zreszta mój teraz jak w ciagu dnia nie zaśnie max do 16 (poza przedszkolem) to nje ma spania do wieczora trudno jest trochę bardziej marudny ale ... Wiadomo z niemowlakiem inaczej bo kp na zadanie i spi koedy chce ale np w ciagu dnia u nas spał w wózku zebym mogła go mieć na oku a wieczorem po kąpieli łóżeczko .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry