reklama
Firana, spokojnie mozesz wyprać tą matę
U nas ciemieniucha pojawiła się późno, bo w wieku ok. 10 m-cy, potem jeszcze 2x, ostatnio jakieś 2 m-ce temu, na razie spokój nią mamy.
Wylewałam sobie oliwkę na dłoń i wmasowywałam w główkę albo smarowałam linomagiem, bo on tłusty jest, tak na 40-60 min. przed kąpielą, w kąpieli główkę pocierałam pieluchą tetrową, a potem wyczesywałam.
Czapeczki nie zakładałam po smarowaniu, bo za ciepło w domu.
U nas ciemieniucha pojawiła się późno, bo w wieku ok. 10 m-cy, potem jeszcze 2x, ostatnio jakieś 2 m-ce temu, na razie spokój nią mamy.
Wylewałam sobie oliwkę na dłoń i wmasowywałam w główkę albo smarowałam linomagiem, bo on tłusty jest, tak na 40-60 min. przed kąpielą, w kąpieli główkę pocierałam pieluchą tetrową, a potem wyczesywałam.
Czapeczki nie zakładałam po smarowaniu, bo za ciepło w domu.
Dziewczyny ma któraś butelkę mimijumi albo używała przy pierwszym dziecku?
U nas jest duże ryzyko problemów z karmieniem (przy Basi nie miałam pokarmu na początku teraz tez cisza) fajna położna środowiskowa mi rozkręciła laktację ale Basia w szpitalu dostała MM, nie wiem tez do kona jaki laktator kupic do pobudzenia laktacji na pewno jakiś sie przyda.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas jest duże ryzyko problemów z karmieniem (przy Basi nie miałam pokarmu na początku teraz tez cisza) fajna położna środowiskowa mi rozkręciła laktację ale Basia w szpitalu dostała MM, nie wiem tez do kona jaki laktator kupic do pobudzenia laktacji na pewno jakiś sie przyda.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
emalkadream
Fanka BB :)
Moja mama jest wielka. Ja wszystko wczoraj uprałam. A Ona dziś uprasowala jak ja poszłam do lekarza [emoji5] później tylko pomoglam składać i poukladalam w szufladach i w szafie [emoji5]
Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]
Załączniki
emalkadream
To są dwa komplety z Ikea. W jednym komplecie 6szt różnej wielkości 20zł za komplet. Są białe i błękitne.
diabliczka00
Emalka no cudownie to wygląda ♡♡♡♡
Co do ciemieniuchy to Sz mój znów ma i muszę zacząć oliwkowac. .. my właśnie oliwka i wyczesywanie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do ciemieniuchy to Sz mój znów ma i muszę zacząć oliwkowac. .. my właśnie oliwka i wyczesywanie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Emalka mama to złota kobieta świetnie to zorganizowała
Kupiłam dziś w biedronce tej pojemnik rozowy, muszę dokupić jeszcze jeden bo jednak jeden to mało ale kupie szary
Edition:
Firana wydaje mi się ze oliwka z emolium nie jest koniecznością.
Złożyłam zamówienie w gemini, niestety zapomniałam dopisać preferencje kolorystyczne [emoji14] (czyt,że wszystko co możliwe różowe hehehe )
Dziewczyny ma pytanie tylko ile tantum rosa warto kupić? Zamówiłam 10saszetek.
Kupiłam dziś w biedronce tej pojemnik rozowy, muszę dokupić jeszcze jeden bo jednak jeden to mało ale kupie szary
Edition:
Firana wydaje mi się ze oliwka z emolium nie jest koniecznością.
Złożyłam zamówienie w gemini, niestety zapomniałam dopisać preferencje kolorystyczne [emoji14] (czyt,że wszystko co możliwe różowe hehehe )
Dziewczyny ma pytanie tylko ile tantum rosa warto kupić? Zamówiłam 10saszetek.
Ostatnio edytowane przez moderatora: