reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja się interesowalam monitorami i babysense jest niby lepszy bo ma atesty med. itd. A angel w ogóle już chyba wycofany z prod. albo przez pewien czas był bo były jakieś problemy, w skrócie-dzialal inaczej niz powinien. Jeszcze się zastanawiam ale chyba zrezygnuje w końcu z monitora no chyba że będzie potrzeba. Ale nianie chce na pewno z ekranem

Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia

reklama
A ja chcialam termometr z gemini i komoletnie nie wiem ktory wybrac. Za to u mnie do koszyka duzo lekow na zapas bo taniej jest niz normalnie. A kupujecie jakies witaminy na czas karmienia?

Jestem w 30. tygodniu ciąży <3

Kejti ja wrzuciłam tylko herbatke na laktacje, witaminy na razie nie bo nie wiem totalnie jakie :(

Firana u nas niania jest zbędna, a monitor dałby mi na pewno dużo spokojniejszy sen. Oglądałam ostatnio w sklepie baby sense ale nikt nie potrafil mi opowiedziec o produkcie, cenowo jak dla mnie roznica znikoma miedzy angelcare. a i baby sense dostepny w sklepie od reki, chce kupic przed samymi narodzinami zeby finansowo jakos koszta rozlozyc bo musze teraz okulary nowe wyrobic a to tez pare stowek pojdzie :(

K+d w twist off a dla mnie te xo mam
Teraz.

Milką nie znam tęgo drugiego nie pomogę
Na laktację najlepsze karmi i duzo wody oraz Twojeho jedzenia

Ja nie ale sporo osób sobie go chwali poczytaj na osiemgwiazdek pl

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

A ja witamin twist off nie polecam duzo zabawy z tym bo trzeba na lyzeczke. Przy Julku ze 3 razy kapsułka wpadla do buzi i powiedzialam nigdy wiecej. Sa w kropelkach i w aerozolu. A tez pediatra w kroplach na recepte moze wystawic sporo taniej wychodzi.
Teraz chyba wit k podaja w szpitalu domiesniowo jednorazowo ktoras jest w temacie?

Jestem w 30. tygodniu ciąży <3

Milagros sama myślałam o tym foteliku, bo na feedo był na ekstra promocji. Moja koleżanka go ma. Kupiła przez wzgląd na 5-ciopunktowe pasy, ale właśnie te 5-ciopunktowe pasy mnie do niego zniechęciły. No bo wg mnie takie małe dziecko jednak musi mieć swobote bioderek, a te pasy coś mi nie leżały. Zapytałam jej niedawno jak te pasy sie jej widzą i przyznała mi, że te pasy rzeczywiście są beznadziejne, bo po każdej nawet krótkiej jeździe młody ma je odcisnięte na nóżkach, a wiadome, że żeby fotelik spełniał swoją rolę to pasy muszą być dobrze dociągnięte.

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Ja w piatek tez zamawiałam w gemini. Wyszło mi prawie 500zl, a to dopiero połowa.

Nic nie słyszałam o tych wit. zastrzyku, moj normalnie dostawał do buzi.
Na czas karmienia dla mamy ja kupuje tez bocianka, nie wiem czy pomógł ale poprzednio piłam i laktacja mi sie z nim rozhulała. Do tego dla mamy Omegamed dha. Kiedyś taki fajny pan w aptece mi doradzał i mowil, ze to jedno z niewielu dha w czystej postaci czy jakoś tak, ale zgłębiałam tematu i nie wiem jak z tym jest.
Dla dziecka tylko K+d3.

Jestem w 29tc, będzie syn!TP29.11.2016

reklama
Dzięki dziewczyny o opinie apropo tego fotelika, patrzylam na foteliki.info wychodzi dosyć ok, wydawało mi się że dla takiego malucha też ok (0-13kg) ale poczytam jeszcze o tych fotelikach co można do mnie na wózek i cos wybiore.

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Do góry