reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Kejti ja będę malować, kupiłam sniezke (emalia akrylowa) pisze na niej że jest bezpieczna dla dzieci i można malować zabawki itp.
Jestem w 31 tygodniu ciąży
Joasia_1986
Fanka BB :)
Keejti ostatnio moja znajoma też Altaxem malowała
D
Deleted member 158337
Gość
Coś koło 20zl mała puszeczka, znajoma już nią malowała i mówi że zuzyli dwa opakowania ale malowali pistoletem to chyba trochę więcej tej farby idzie.
Keejti-93
Fanka BB :)
To pewnie podobnie ja mam jeszcze skrzynie po owocach tylko jakos musze ja oszlifowac. U mnie ani w castoramie ani w leroy tego altaxa nie ma a ona szybkoschnaca. Chce jutro koniecznie pomalowac jak pojedziemy to u rodzicow to zrobie bo tu nie mam na to miejsca
Jestem w 30. tygodniu ciąży <3
D
Deleted member 158337
Gość
Mój mąż dalej czyści łóżeczko, pogoda jak była ładna to on w pracy traz wolne ma to leje...
Nie wiem niestety jak szybko to schnie.. kupiliśmy w bricomarche ale w castoramie pewnie też mają, po prostu bliżej nam było do brico
Kejti co do skrzyni, może spróbuj najpierw grubszym papierem a później drobnym tylko żeby wygładzić?
U nas mąż ma maszynkę więc szlifowanie już szybko, a!w najpierw trzeba zedrzeć stara farbę która ma kilkanaście lat
Nie wiem niestety jak szybko to schnie.. kupiliśmy w bricomarche ale w castoramie pewnie też mają, po prostu bliżej nam było do brico
Kejti co do skrzyni, może spróbuj najpierw grubszym papierem a później drobnym tylko żeby wygładzić?
U nas mąż ma maszynkę więc szlifowanie już szybko, a!w najpierw trzeba zedrzeć stara farbę która ma kilkanaście lat
BasiaBM
Zaangażowana w BB
A ja chcialam termometr z gemini i komoletnie nie wiem ktory wybrac. Za to u mnie do koszyka duzo lekow na zapas bo taniej jest niz normalnie. A kupujecie jakies witaminy na czas karmienia?
Przepraszam, że się wtrącę - ja polecam Tristar z allegro, ten za 86zł. W porównaniu do term. rtęciowego ma najdokładniejsze pomiary.
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Basia dziękuję, sprawdze sobie
Kejti że szlifierka jest bajka
U nas niestety szczebelki okragle i je trzeba papierem ręcznie bo ciężko maszynka dojechać
Kejti że szlifierka jest bajka
U nas niestety szczebelki okragle i je trzeba papierem ręcznie bo ciężko maszynka dojechać