reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Majtki mam właśnie te siatkowe. Niby pisze że są wielorazowe Ale ja i tak zawsze traktowalam je jako jednorazówki.

Próbowałam rabatu w Smyku i mi też nie wskakuje ten drugi rabat. Wrzuciłam do koszyka kilka pajacyków i niestety dało tylko 25% upustu.

Emalka mi płaci firma więc wypłata jest normalnie do 10kazdego miesiąca. ;)

Mama4 jakoś nie wyobrażam sobie używać tych majtek wielorazowo.

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Mi też firma także regularnie, ale pensje są różnej wielkości. To chyba zależy od tego jak zwolnienie jest wystawione.

Jestem w trakcie 29 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Nika tak wiem o jakie podkłady chodzi... akurat nam były niepotrzebne pewnie dlatego że mały z początku dużo spał że mną w lozku, a u ulewal tylko troche... i też nigdy nie przesikal pampka w łóżeczku no ale dlatego właśnie że mało tam spał [emoji6]

Podkładów używałam bella ale tylko tych więc porównania nie mam... dużo mi ich szło.. a majtki siateczkowe miałam i dla mnie ok [emoji6]

Emalka u mnie kwota też się waha i w sumie czasami jest to 120zl a raz zdążyło się nawet 300ale niestety tylko raz tak było [emoji14]

Ah będę musiała w końcu zamowic i spakować torbe, ile koszul mam spakować?

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Zrobilam podejście nr 2 do Smyka (dodałam tylko produkty dla niemowląt, wcześniej miałam tez sukienkę dla Basi) i tylko 25%, a ze nic jakoś mnie wizualnie nie powaliło ani do końca nie wiem co potrzebuje to odpuściłam.

Co do koszul ja miałam ze sobą dwie a nie użyłam żadnej, rodziłam w ich koszuli, szkoda swojej brudzić, potem tez leżałam w ich, bo ze mnie ciekło, a szpitalna zmieniali 2,3 razy dziennie jak tylko była potrzeba, wiec teraz wezmę dwie ale mam nadzieje ze znów oszczędzę, bo potem cieżko doprac jak krew etc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry