reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dominika jesli masz dużo miejsca to mozesz się pokusić. Gosia dostała smoka na biegunach na roczek i stoi to to i tyle miejsca zajmuje w naszej kawalerce .... a Małgosia praktycznie sie nie buja, albo wejdzie i schodzi za sekundę.

Niby fajny ten smok na biegunach, ale teraz bym się nie zdecydowała na tak duża zabawkę.

Saro fajnie masz. Ja myślę, że najlepszy pomysł to jednak ten rowerek biegowy. Julita nawet teraz mogła by z niego korzystać śniegu na razie nie ma .... a na wiosnę lato na pewno się przyda.

reklama
magdalenka - mamy trochę miejsca, juz stoi jeden wielki traktor, która Jasiek dostał na roczek od chrzestnego, a jeszcze nie umie na nim jeździć ;-) na razie tylko każe się na nim ciągać :-D
o, dokładnie taki:
http://allegro.pl/niemiecki-traktor-rolly-kid-z-przyczepa-warszawa-i1281299865.html

właśnie zastanawiam się czy byłby zainteresowany takim bujakiem. niby pisza, że to zabawka od roku
są też takie podwójne,może z bratem będzie się za rok bawił :-D :-D

LITTLE TIKES WIELORYB NA BIEGUNACH BUJAK - ŁÓDŹ (1286909428) - Aukcje internetowe Allegro

LITTLE TIKES BUJAK W KSZTAŁCIE ŁÓDKI (1285752602) - Aukcje internetowe Allegro

Sara - albo hulajnoga.
Mi się bardzo podobają takie:

http://allegro.pl/hulajnoga-dziecieca-3-kolowa-spokey-3-kolory-i1276020429.html
może na urodziny Jasiek dostanie na wiosnę :-)
albo brat mu przyniesie jak się urodzi :-D

inne:

http://allegro.pl/hulajnoga-mini-micro-ochraniacze-gratis-gdansk-i1276922195.html
http://allegro.pl/rozowo-fioletowa-hulajnoga-trojkolowa-kauczuki-i1277191742.html
http://allegro.pl/3-kolowa-hulajnoga-hello-kitty-jokomisiada-i1283189809.html

Ostatnia edycja:
Dominika jesli masz dużo miejsca to mozesz się pokusić. Gosia dostała smoka na biegunach na roczek i stoi to to i tyle miejsca zajmuje w naszej kawalerce .... a Małgosia praktycznie sie nie buja, albo wejdzie i schodzi za sekundę.

Niby fajny ten smok na biegunach, ale teraz bym się nie zdecydowała na tak duża zabawkę.

Zgadzam sie z Magdalenka:tak:my mamy takiego osła ze shreka, Nadia tez na roczek dostała, na poczatku sie bawila, teraz stoi i tylko kurz zbiera a jak juz ja namowie by wsiadla na niego to co najwyzej na pare sek :baffled:

My amy takiego zwykłego konika na biegunach i muszę powiedzieć, że miejsce zajmuje, ale Ada bardzo go lubi dosiadać :) Już sobie radzi sama z tym. Jednak gdybyśmy go nie dostały w prezencie to pewnie ja bym tak wielkiej zabawki nie kupiła jednak. Co innego jak ktoś ma duży pokój dla dziecka. Taki koń to jednak kanon zabawek - przynajmniej w moich czasach.

Eve no właśnie mi się też tak to kojarzyło, że każde dziecko powinno mieć konia na biegunach ... dlatego to ja zaproponowałam teściom gdy zapytali co kupić Gosi na roczek. Ale to prawda, co piszesz, fajnie gdy dziecko ma swój spory pokoik na zabawki.

My na zabawki mamy sporo miejsca,Martynia dostałą konia od chrzestnego na roczek(latem jako zaległy prezent)Marti wcale się nim nie interesowała a nawet bała się siadać,zostawilismy go więc w Pl i zabierzemy teraz jak będziemy na święta,może będzie już lubiła go.Sama miałam konia na biegunach,wprawdzie drewnianego ale kochany był i bardzo lubiłam się na nim bujać i dosyć długo mi służył :-)Mamy również laptopa zabawkowego,został w spadku po Maćku,Martyna się nim bawi ale nie bardzo wie o co chodzi ale muzyczki tam są i jej się podoba,zwłaszcza jak mówi cześć i papa na powitanie i pożegnanie :-D

dziewczyny z pracy kupowaly dzieciakom - uwaga- inhalatory,nawilzacze powietrza lub...termometry.

jak to uslyszalam to tak jak stalam to az usiadlam ze smiechu;))))

Normalnie jakas plaga na zdrowotne produkty,a ja tez w 1szej kolejnosci pomyslalam o porzadnym termometrze:-D:-D:-D

Nie wiem jeszcze co kupic,mam sie rozlizyc w ciagu 7 dni-od jutra juz tylko 6 dni mi zostalo bo zaliczke juz pobralam:sorry:

reklama
dziewczyny z pracy kupowaly dzieciakom - uwaga- inhalatory,nawilzacze powietrza lub...termometry.

jak to uslyszalam to tak jak stalam to az usiadlam ze smiechu;))))

Normalnie jakas plaga na zdrowotne produkty,a ja tez w 1szej kolejnosci pomyslalam o porzadnym termometrze:-D:-D:-D

Nie wiem jeszcze co kupic,mam sie rozlizyc w ciagu 7 dni-od jutra juz tylko 6 dni mi zostalo bo zaliczke juz pobralam:sorry:

ja chyba tez bym rozważyła termometr, bo się przyda, a normalnie gdybyście mieli sami płacić, to pewnie Wam cięzko będzie zdecydować sie na droższy i pewnie będzie zawsze cos ważniejszego.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry