reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona możliwe ;p mi się szczegóły nie rzucają w oczy ;]

Kitki a w H&M nie ma już kurtek i spodni żeby coś skompletować, byłam ostatnio ale na zimówki nie patrzałam w ogóle

reklama
agniesia-fajne zakupy, nie masz problemow z zalozeniem tych rekawiczek malemu? Bo ja sie nad tymi zastanawiam ale za nic nie moglam jej przymierzyc bo ten suwak jeszcze trzeba zasunać, kupilam takie do lokcia na gumce, tez z h&M

kupiłam młodemu taki zestaw podstawowy lego duplo w Auchanie za jakieś 80zł
LEGO DUPLO 5486 PODSTAWOWE KLOCKI 90 szt. JoyToys (1255501902) - Aukcje internetowe Allegro
i książeczkę Tomek, z serii Tomek i przyjaciele, bo Kuba po prostu uwielbia tą bajkę, więc trzeba skompletować całą serię :D a lego duplo też jest dodatek tomek i przyjaciele, więć kupimy mu na gwiazdkę, bo dość drogi jest ;] KLOCKI LEGO DUPLO 5544 CIUFCIA TOMEK - Kraków (1271016302) - Aukcje internetowe Allegro

a znalazłam takie rajstopki jeszcze, fajne bo mają ABS'y ale nie wiem jak z ich jakością czy mi się nie rozejdą po praniu :/
http://allegro.pl/yorker-rajstopy-abs-rajstopki-bawelna-92-98-szybko-i1260464752.html

Ostatnia edycja:
Agniesia ja mam te rajstopki z firmy yoker - dostałam od szwagra albo teściowej.
Rzadko ich używalismy, rozejść się nie rozeszły ale sie zmechaciły. Niewiem czy to może dlatego że Gosia w rajstopach lubi chodzić na czworaka jakby raczkowała;-)

dzięki jeszcze raz za linki:-)
co do spotkania to w tym tyg nie dam rady bo mam meksyk i w domu i w pracy i z robotnikami ale jak sie ogarne to moze w przyszlym? Chetnie bym przymierzyla Agniesia ten tchibo a i z Tobą Iwona tez chetnie bym sie spotkała:-)

reklama

Załączniki

• DSC04073.jpg
    DSC04073.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Do góry