reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Iwona swietna kurteczka
Edis widziałam te butki na żywo, bardzo fajnie wyglądają
Agniesiaa ty chyba jesteś maniaczka czapek, chyba Kubuś bedzie miał najwięcej czapek ze wszystkich
Atsonia fajne te klocki, wyglądaja zupełnie jak duplo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edis Zosia ma ten trzeci, tylko ma jeszcze na nim nalepki z Peppą, jest super ma nawet amortyzację, rączkę można obniżyć lub podwyższyć do wzrostu dziecka, i ma jeszcze spiworek, acha gondolkę można odpiąć od kółek i wtedy jest nosidełko/kołyska, można też zdjąc budkę. Zośka sama do niego włązi i każe się wozic, tylko musi być zdjęta budka bo inaczej się nie zmieści. Jakoś tanio na tej aukcji, Siostra chyba zapłaciła za niego ok 100, (Zosia dostała go na roczek od mojej siostry) a kiedyś widziałam go nawet za 180zł na aukcji kup teraz. Ten snoby też mi sie podoba.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejo

ja mam pytanie do warszawianek czy byłyście już może w T.K-Max....ja do tej pory bywałam w nim tylko w Londynie ...zawsze udane zakupy były.... i śmieszne ceny...
jak jest w tych warszawskich ? Jak z asortymentem dla dzieci ?

Maniulka , no właśnie kiedyś jak Julka była mała ( czyli tak jak i twój Maciek) była taka fajna firma DD,mieli drogie rzeczy ale piękne.Tez miałam taką śliczną czapeczkę.Tak samo lubię czapki i zawsze każde z moich dzieci miało ich dużo:)

Iwona - kurteczka super
ATsonia -klocki tez fajowe

Dziewczyny kiedy Wy znajdujecie jeszcze czas na allegro?:confused: Ja normalnie nie mam kiedy, korzystam z Waszych linków któe wstawicie:zawstydzona/y:
Znó musze rozgladac sie za jakims kombinezonem, tylko ze jak juz zabiore sie za szukanie to nic mi sie nie podoba, a Wy zawsze wstawiacie takie fajne ciuchy:rofl2:

reklama
Myfa ja byłam ale jakoś nic mi nie przypadło do gustu, mam wrażenie ze wszystko chyba z odrzutu z Anglii, co tam się nie sprzedało sprzeda się w Polsce, wg mnie tam jest kupę wygniecionych szmat jak w lumpeksie, duzo poprutych, bez guzików, albo z jakimiś skazami. Może gdybym tam dłużej poszperała coś bym wybrała, ale ogólnie raczej nie bedę klientka tego sklepu. Ceny takie sobie, bez szału.

Do góry