reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Iwonka to jak bedziesz przy okazji w tchibo to zobacz czy sa juz te nowe i po ile, ciekawe czy tyle co u nas czy drozej. Jak cos to pojade moze jeszcze przed weekendem z Nadia i przymierze jej, bede wtedy pewna rozmiaru i zobacze na zywo ten kolor.

czesc dziewczyny ja wchodze tylko wlasciwie na ten wątek i sie wytlumacze pokrotce bo to nie ten waatek- mam zarąbanie ostatnio, Majka do soboty w Kielcach u tesciowki a ja latam szpital- praca, spie po pare godzin na dobe, ale z kasa u nas ostatnio tak krucho ze nie mam innego wyjscia.
Co do kaloszkow- Majka ma w tym momencie juz 3cia pare, ostatnio kupiłam w lumpie rozm 23 jak bede miala czas (aha :/ ) to wkleje, dalam za nie 4zł, wyprałam w pralce i sa super, mysle ze uzywane kalosze to nie grzech bo nie ma za bardzo co sie w nich odgniesc :) Aha i sa na nią idealne, wlasnie nie wiem co z butami mna zime zrobie bo Majka terz juz nosi nr 22 i sa na nia troszke przyduze ale z kolei 23 to jeszcze duzo jej brakuje, no zobaczymy ja bardzo lubie te buty z deichmanna elefanten i chyba stamtad jej kupie jak sie pojawia sa porzadne i cena w miare ok troche ponad stowke pewnie dam.
Iwona przepraszam ze ci nie dalam znac z ta kurtka, ale i tak 98 to duzy romiar , Majka by sie utopiła bo ona sredniaczek jest. Póki co kupiłam taka KURTKA DWUSTRON.PRAWIE J.NEXT 92+BLUZA DZIEWCZYNKA (1194172107) - Aukcje internetowe Allegro zobacze jak przyjdzie jaka jest i marzy mi sie tez ten zestaw Reserved super kombinezon na 1,5-2 latka (1203568777) - Aukcje internetowe Allegro ale drogo wiec nie wiem jak to bedzie pewnie nie kupie :/ Jeszcze jakis zestaw czapka, szalik rękawiczki musze kupic, te z nexta z kroliczkiem sa fantastyczne, ale cena- oj nie dla mnie

Iśku tak body są naprawdę fajne i ładne wzory mają, nie jakieś naciapane ;] ale ja wzięłam rozmiar 18msc i są w sam raz muszę jechać i kupić 24msc jak chcę na zimę mieć, jaki Twój Filip wagowo i wzrostowo duży jest? a cena 15,30 czy coś koło tego ;]

Gosia w H&M są czapki po 14,9, rękawiczki 9,9 i szalik nie wiem ile, bo ja wzięłam taki półgolfik zamiast szalika za 14,9 mi się podobają, w paseczki, podszywane polarkiem i czapka osłania policzki H&M ZIMOWA CZAPKA NA POLARZE WIĄZANA 62/68 (1213089799) - Aukcje internetowe Allegro o takie tylko w sklepie taniej

Ostatnia edycja:
wydaje mi się, że te na 24, jak Kuba wstanie podam Ci wymiary tych na 18msc, w sklepie wydawały mi się duże, a jak założyłam okazały się akurat

ja też dziś widziałam body za 16zł, wzory jak barwy ludowe, kolorowe paski, rękawy w innych kolorach i jeszcze jakieś pieski doszyte, a tak cienkie, że można przez nie świat oglądać ;]

widziałam, że komis u nas otworzyli z dziecięcymi rzeczami idę później zobaczyć co tam jest i tak dalej, bo nigdy nie byłam w takim miejscu

Ostatnia edycja:
A moja kruszyna jest tak drobna że ma te bodziaki na 12 miesięcy ale sa akurat,ja nie chciałam za dużych jak będę w grudniu to zakupię większe

Gosia zapomniałam napisać wcześniej bardzo ładny ten kombinezon :-)

reklama
Iśku
długość całkowita zapiętych bodów: 43cm
szerokość od pachy do pachy: 27cm
długość rękawa od pachy: 24cm
długość rękawa od ramienia: 29cm

to jest rozmiar 18msc i na mojego Kubę są w sam raz, więc na Twojego Filipa pewnie też, dobrze że wzięłam tylko 3szt.

Maniulka ja nie potrzebuję takich w sam raz, bo u nas nie jest tak zimno jak u Was i Kuba nie nosi bodów, dlatego chciałam kupić większe, żeby miał na zimę, ale jeszcze dokupię ;]

nie byłam w tym komisie, bo do 17 tylko czynne, a czekałam na kuriera, który miał być 'za godzinę' a był za dwie ;p ale widziałam, kombinezony na zimę, ubranka, zabawki, wózki, a ciekawe, widzicie coś złego w kupowaniu używanych zabawek? bo do tej pory raczej kupowaliśmy wszystko nowe, kilka rzeczy dostałam od kuzynki, a na allegro też pełno używanych zabawek, myślicie, że warto kupować z drugiej ręki?

Iśku to nasze body
DSC00374.jpgbeżowo brązowe z autkami, błękitne w beżowe paski z pieskiem i niebiesko-granatowe z fajnym rękawem :)

Ostatnia edycja:
Do góry