reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ATsonia fajna książeczka właśnie bratowa miała podobną też ze spłuczką w wersji angielskiej, ale ja wolałabym o nocniku, bo ta którą mamy to naprawdę dla mnie porażka ;p Bolek z dziurką w pupce i nocnikiem wyglądającym jak wazon ;|

Ivaz za używane buty prawie 200zł w życiu bym nie dała, za te pieniądze można kupić nowe z poprzedniej kolekcji ;]

reklama
Nowe butki i kaloszki Gosi. Te białe niestety już porozwalane i niemogłam drugiego znaleźć, mają delikatną wyśiółkę skórzaną i kupiłąm je w promocji za 19,50.
Kaloszki były droższe :-D:-D bo kosztował 25zł
Zobacz załącznik 279868Zobacz załącznik 279869 Obraz 026.jpgObraz 024.jpg

Dziweczyny ,będę jechała do niemiec albo jutro albo w poniedziałek.Jeśli chcecie to mogę zobaczyć te kombinezony w Tchibo i jeśli będą to kupić.

ja bede w Berlinie w sobote, co prawda jedziemy tam na jakas imprezke ale bedziemy wczesniej wiec tez mam nadzieje do sklepów skoczyc:tak: jestem juz zdecydowana ze chce na zywo zobaczyc ten kombinezon najpierw, poza tym te z nowej kolekcji co pokazala Ivaz jakos mi sie nie widza, moze jak zobacze to sie przekonam:baffled:

a bedziesz w next? jesli tak to spójrz czy sa te komplety z królikiem, ciekawa jestem ile kosztuja bo sie troche na nie napalilam:zawstydzona/y::-D

ja jutro z nudów jade z siostra na galaxy, Boze tydzien wolnego, nie wiem co z czasem zrobic bo ja nie przyzwyczajona do siedzenia w domu:-D

Magdalenka - gdzie kupilas te kaloszki??? my ostatnio widzielismy ale cena prawie 80 zl:szok: nie chce dawac tyle za kalosze:no: w "ccc" bylo po 50 ale same wielkie rozmiary

Ostatnia edycja:
Dziewczyny w niemczech nie ma sklepów Next,a te komplety z królikiem są z zeszłorocznej kolekcji albo nawet jeszcze starszej,więc nigdzie w sklepach ich nie znajdziecie.Mówiłam wam że mam taki na sprzedaż i tak jak sprzedałam za 60 zł to pewnie będzie ciężko dostać.A na główce wyglada rewelacyjnie i te króliki wcale nie przeszkadzają.
Kitki jeśli będziesz w pobliżu Benettona to zaoacz czy są fajne czapki zimowe.Ja jadę do Schwedt a tu nie ma Benettona.

Iwona wiem wiem ze mówilas, ja zawsze taka zakręcona i nie zdecydowana jestem.
A Ty jeździsz do Schwedt po ubrania? Nie wiedzialam ze tam cos fajnego mozna taniej kupic.
O Benethonie bede pamietac

reklama
Kitki ,do Schwedt jeźdźe po proszki,papier toaletowy:) itp, przy okazji zawsze kupuje jogurty,słodycze.Jest tam sklep Tchibo dlatego pytałam o kombinezony.Jest H&M lepiej zaopatrzony niż nasz , C&A w którym nie raz też jest coś fajnego.

Do góry