reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczyny Nadia tez ma body cartera na 18 m-cy i sa na styk juz wiec jak wieksze dziecie to radze brac na 24 m-ce.

Iwonka- i jak tam w Szwedt? Zastanwiam sie czy nie pojechac jutro czy pojutrze

reklama
Kitki do tej pory czekałam na m żeby pojechać a jego jeszcze nie ma a jutro rano on jedzie do Pobierowa.Do Schwedt będę musiała jechać sama.Może wybierzemy się razem?

Iśku a bywasz czasem na zakupach tam?

bo chciałabym kupić młodemu geoxy z wyprzedaży o której mówiła Iwona, ale ja mam za daleko do Koszalina i pomyślałam, że jakby któraś z Was była przypadkiem... :D

Ostatnia edycja:
Iśku dam Ci znać dokładnie w piątek jeszcze, czyli chyba jutro(?) gubię się w dniach tygodnia ;p będę jechała do Szczecina to zobaczę dokładnie jaki rozmiar potrzebujemy, bo kolor to mi wszystko jedno, najgorzej z rozmiarem ;p

A ja od tygodnia szukam lalki dla mojej Martyni,jakiegoś bobasa ze smoczkiem,buteleczką może być z nocniczkiem,pieluszką oczywiście nic fajnego tu niema a jak jest to taka cena że nawet mnie powaliła :szok:chyba wyciągnę męża w sobotę do dużego miasta i tam coś jej kupię,mamy lalę taką co smoczka jej się nie wkłada Marti ma swojego smoka którego nigdy nie używała i ciągle chce dawac lali,złosci się że wypada widac że przyszedł już czas na lalki:tak::tak::tak:

ivaz ,rewelacyjna.Gdybym nie miała tyle ubran dla Marysi to bym ją kupiła.Tylko fajnie jak miałabyś też takie rajstopy i buty.Takie buciki są teraz w H&M,czerwone ,lakierowane za kostkę,śliczne.

reklama
Do góry