reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

c.d.

ciuszki cz.3 i... ostatnia :-p

Załączniki

• 21..JPG
    21..JPG
    24,9 KB · Wyświetleń: 30
  • 22..JPG
    22..JPG
    21 KB · Wyświetleń: 30
  • 23..JPG
    23..JPG
    24,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Sara ciuszki świetne różnorodne i kolorowe :-)
Alicja ja zdjęcia wstawiam tak:
Klikam dwukrotnie na odpowiedz na ten temat i na dole jest zarządzaj załącznikami wchodzisz tam i po prawej stronie jest dodaj plik dalej już będziesz wiedział co robić:tak:

Sara jakie te ciuszki są śliczne!!!!!!!!! wcale się nie dziwię że ich tyle masz!!! sama pewnie bym tyle miała jak bym miala dziewczynkę!!
Ja jak narazie stop z allegrowymi zakupami, uczestniczę w 24 aukcjach!!! i mam nadzieję że większośc z nich uda mi się wtgrać za rozsądną cenę :) dobrze że m ma osobne konto bo by zawału dostał :)

Jeszcze buciki-mala edycja bo ma jednak 10 par a nie 11,licytuja sie te wysokie trampki emo co pokazywalam kiedys.Bardzo podoba mi sie styl emo u dzieci.Jest taki kolorowy.Foty pokazuja ostatnie nabytki-wszystkie buciki skorzane.

Mam duzo nauki wiec do zobaczenia po weekendzie :(((

Załączniki

• trapery..JPG
    trapery..JPG
    24,8 KB · Wyświetleń: 39
  • baleriny..JPG
    baleriny..JPG
    19,6 KB · Wyświetleń: 41
  • biale trzewiki..JPG
    biale trzewiki..JPG
    20,2 KB · Wyświetleń: 39
  • sandalki..JPG
    sandalki..JPG
    25 KB · Wyświetleń: 40
  • butki..JPG
    butki..JPG
    27,4 KB · Wyświetleń: 38
Saro ale kolekcja!!!, a ile sukienek, u nas to skromniutko z tego typu garderobą, ale ja małą tak rzadko w nie ubieram, na razie nie odczuwam deficytu, może jak sie zrobi już całkiem ciepło to uzupełnie, chociaz ja wole tuniki i leginsy, ale jak przyjdzie upał to sukieneczka chyba bedzie lepsza, chociaż znając mnie i zycie pewnie i tak jej włoże krótkie spodenki i koszulke.
Eve do mnie też dzisiaj przyszła paczka, ubranka ok, żadnych przykrych niespodzianek , uprane, uprasowane i pachnące. Kilka z nich lepiej się oczywiście prezentowało na zdjęciach niz w realu, ale nie są zniszczone, ani zmechacone, jestem zadowolona.
Mąż się tylko w głowę popukał jak to zobaczył:-D:-D

Sara, kolekcja niezła :tak: Ale ja chyba mam podobną, no cóż lubię mieć Adę w co ubierać :-D

ivaz, ja to się nawet cieszę, że niektóre są trochę gorsze (tzn nie podarte, czy zmechacone, ale np mniej mi się podobają) bo do piasku to ja mam mało ubrań, a przecież teraz to się dopiero zacznie :tak:

dziewczyny ja na zakupowym bo nie wiem gdzie to umieścic- dotyczy ubranek używanych..
Jak się pozbywacie zapachu z tych ubranek?
Już moczyłam ( z 5 godzin) je w pralce w zwykłym proszku a one nadal lekko śmierdza :baffled::baffled: takim tym dziwnym zapachem
zawsze piorę 1 raz w zwykłym proszku, a potem dopiero w dzieciecym..

reklama
Do góry