reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Marlena, ogladałam wczoraj tego coneco saturn, ma dość dużą budkę, prawie do pałąka, ale jakiś taki dziwny mi, się wydał, dziwnie mi się nim jeździło, tak więc pierwsze wrażenie - negatywne.

Tem ostatni fajny, często widuję babeczkę z takim wózeczkiem. Ostatnio bidulka nie mogła nim przejechać przez śnieg na chodniku i koleżanka musiała jej pomóc podnieść wózek do góry i tak go niosły. No ale tak to bywa z parasolkami ;-) On ma tylko bardzo wysoko rączkę z tego co zauważyłam;-)

reklama
dlatego też ja na pewno zostawiam na następną zimę swojego slaloma bo jest lekki wazy tylko 9kg a tyle waża niektóre parasolki a jest to wóżek z największym siedziskiem na rynku , po tym sniegu smigał bez problemu, pojedzie po każdym terenie super na wycieczki do lasu, uwielbiam ten wózek wg mnie wózek bez wad, no oprócz ceny, ale ja kupiłam używańca i w zyciu bym go nie zaminiła na żaden nowy wózek w tej cenie. I niech mi nikt nie mówi ze za firmę się płaci bo to nie prawda, płaci się za jakość, komfort, wygodę, materiały z jakich jest wykonany, te wóżki są doracowane pod każdym względem, wolę kupic pożądny uzywany wózek niż jakiśm nowy wózek np. coneco, ale to moje zdanie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry