reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ivaz nieźle :-D:-D:-D

ewelcia - myślałam ze planujesz je kupić jak pojedziecie na miesiąc do Polski ;-)

reklama
Ivaz-:-D

To co napisalam przenosze na inny watek,bo cos mi sie pomerdalo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwona te książeczki piankowe sa idealne do jedzenia, Zuzka je gryzie non stop i się nie niszczą, chociaz obrazek trochę schodzi:-p ale pianka nie kruszy się nie wygina...

Ivaz a Zuzka lubi Pawła i Gawła, ptasie radio i inne wierszyki ale... małpy w kąpieli nie lubi. wyrzuca książeczkę. ale u nas to bardziej oglądanie obrazków choć czytam jej i ona słucha.ale nie daje rady do końca wierszyka albo jak słucha to musi mieć cos w rączkach - najlepiej inna książeczkę:sorry: Zuzia lubi serię z buchmana np. kotek a psik czy biedronka Zuzia:-p

a ja myśłąłam, ze się mi pomyliło:) ja Ci tu odpisuję a tu mi się twój post w innym wątku pojawia:):):)

Sara - no to chyba jednak mix macie w domu:-p

A ja jestem happy bo w poniedziałek wyłowiłam to:
Zobacz załącznik 206873
7 par letnich spodenek
4 koszulki
1 bluza na teraz
2 pary rajstop
2 pary rekawiczek
2 piżamki śpiworkowe na teraz
KURTKA rewelacyjna bardzo ciepła - mały już nie miał więc idealnie sie trafiło
4 bluzy i jedne spodenki na potem

Wszystko w stanie bardzo dobrym, niektóre nowe i firmowe
Zobacz załącznik 206874
a wszystko to za 19,80 zł!!!! :-):-):-)

Iśku fajne te koszulki do spania z gumką na dole,miałam takie dla Marysi.Są rewelacyjne,ale juz za małe i wystawiłam na allegro.Ale nikt nie licytuje , u nas jest to chyba mało znane.

reklama
Dla dziewczyn które chłopców mają - mam oryginalny dresik Adidasa ale na 86 cm i na synka koleżanki za mały. Zdjęcia mogę podełać.

Justyna - jestem ciekawa co kupisz:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry