reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
My mamy romera a dokładniej taki ROMER KING PLUS 2009 MARTIN Wwa PROMOCJA!! (920373377) - Aukcje internetowe Allegro spisuje się bardzo dobrze, nie mamy zastrzeżeń. Wybieraliśmy pomiędzy nim a maxi cosi tobi.
Orientowałam się w trzech sklepach i wszędzie mi odradzali Tobi (o dziwo ze względu na niższe parametry bezpieczeństwa) W dwóch proponowali Romera a w jednym Recaro. Ciekawe czy to fakty czy propaganda konkurencji....??My mamy romera a dokładniej taki ROMER KING PLUS 2009 MARTIN Wwa PROMOCJA!! (920373377) - Aukcje internetowe Allegro spisuje się bardzo dobrze, nie mamy zastrzeżeń. Wybieraliśmy pomiędzy nim a maxi cosi tobi.
I
ivaz
Gość
ja mam też romera, kupując kierowałam się wynikami testów - miał najlepsze wiec go wybrałam
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Kasiabs Nam w sklepie powiedzieli że te foteliki niczym prawie się nie różnią, myśmy wybrali romera ponieważ według mnie wygląda bezpieczniej, a maxi cosi jest zrobiony według mnie za elegancko ;-)
Planuje kupic takie ksiazeczki Szymkowi..
Komplet 10 książek bajki ksiazki dla dzieci nr.2 (892178514) - Aukcje internetowe Allegro
Co o nich myslicie....jest tez wiecej takich kompletow ale m mowi ze te sa fajne
Komplet 10 książek bajki ksiazki dla dzieci nr.2 (892178514) - Aukcje internetowe Allegro
Co o nich myslicie....jest tez wiecej takich kompletow ale m mowi ze te sa fajne
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ewelcia mam dla Marti kilka takich książeczek tzn.takiego typu jeszcze po moim Macku murze przyznać że są wytrzymałe,syn najbardziej lubił Na straganie i ona niestety się zniszczyła(przepadła)jak będę w Pl to zaopatrze się w te bardzie znane w kiosku ruchu sa takie po okmoło 3 zł ,kupowałam jak bylismy na swieta dla siostrzeńca męża :-)
Justyna337
Fanka BB :)
mnie też odradzili Tobieego - podobno szły te foteliki łeb w łeb ale w którymś roku toby spadł o jedną gwiazdkę i ten drugi dlatego lepszy (romer chyba)
co do książeczek - ja mam takich całe mnóstwo, są świetne, ale naprawdę rewelacyjne są te:
Arka Noego
my dostaliśmy te książeczki od teściowej - tematyka jest więc raczej religijna ale nie ma przygiecia. jesli ktoś nie widzi nic złego w arce noego albio stworzeniu świata to polecam naprawdę. tzn nic więcej poza nazwami nie ma tam - tylko tyle, że Noe zbierał zwierzatka do arkki, i co jest w cudownym ogrodzie. książeczki są piankowe, maja krótkie wierszyki i wyjmowane puzzle pod którymi sa obrazki. Zuzka mi już zjadła tą książeczkę z cyferkami - wyjmuje, wkłada, gada do obrazków, sa ładnie wydane i wogóle fajne. co prawda ma ograniczenie, że od 2 lat ale Zuzka je uwielbia - i mimo że je maltretuje strasznie nie zdołała ich zniszczyć. wolę arke noego bo pod jednymi zwierzątkami sa drugie (pod puzzlami) a ogród ma cyferki. książeczka jedna jest podarta ale dlatego, ze jest w ciągłym użycu codziennie - więc warto wydac na nie pieniądze. przynajmniej u nas tak było na tym linku nie widac, że książeczki sa ładne - ale nie znaazłam w necie obrazka, w którym pokazane by było że się wyjmuje środek, wszędzie są okładki tylko
tu lepiej widać okładkę- tak jest utrzymana ta książeczka
Arka Noego. Książeczka aktywizująca - ICHTIS - Księgarnia z dobrą książką katolicką
co do książeczek - ja mam takich całe mnóstwo, są świetne, ale naprawdę rewelacyjne są te:
Arka Noego
my dostaliśmy te książeczki od teściowej - tematyka jest więc raczej religijna ale nie ma przygiecia. jesli ktoś nie widzi nic złego w arce noego albio stworzeniu świata to polecam naprawdę. tzn nic więcej poza nazwami nie ma tam - tylko tyle, że Noe zbierał zwierzatka do arkki, i co jest w cudownym ogrodzie. książeczki są piankowe, maja krótkie wierszyki i wyjmowane puzzle pod którymi sa obrazki. Zuzka mi już zjadła tą książeczkę z cyferkami - wyjmuje, wkłada, gada do obrazków, sa ładnie wydane i wogóle fajne. co prawda ma ograniczenie, że od 2 lat ale Zuzka je uwielbia - i mimo że je maltretuje strasznie nie zdołała ich zniszczyć. wolę arke noego bo pod jednymi zwierzątkami sa drugie (pod puzzlami) a ogród ma cyferki. książeczka jedna jest podarta ale dlatego, ze jest w ciągłym użycu codziennie - więc warto wydac na nie pieniądze. przynajmniej u nas tak było na tym linku nie widac, że książeczki sa ładne - ale nie znaazłam w necie obrazka, w którym pokazane by było że się wyjmuje środek, wszędzie są okładki tylko
tu lepiej widać okładkę- tak jest utrzymana ta książeczka
Arka Noego. Książeczka aktywizująca - ICHTIS - Księgarnia z dobrą książką katolicką
I
ivaz
Gość
ewelcia my mamy też takie książeczki tzn z tej serii u nas to najlepsze zajęcie wszystkie "fiszerprajsy" wysiadają przy książeczkach, moja Zoska juz pamięciowo kojarzy tytuły z obrazkami, jak proszę zeby przyniosła mi Skarżypytę to przyniesie, Samochwałę, leci jej szukać wśród sterty książeczek i zawsze przyniesie dobry tytuł, tj na razie potrafi bezbłędnie wyszukać 5 tytułow a takich książęczek mamy ze 20szt. Ja polecam te książki zajmuja moją Zosię chyba najdłużej, zadnej zabawce nie poswięca tyle czasu
reklama