reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Każdy ze swojego będzie zadowolony, ale jak dla mnie to fotelik musi być przede wszystkim bezpieczny. A takie się cenią :tak:

reklama
Kasiabs Nam w sklepie powiedzieli że te foteliki niczym prawie się nie różnią, myśmy wybrali romera ponieważ według mnie wygląda bezpieczniej, a maxi cosi jest zrobiony według mnie za elegancko ;-)

Ewelcia mam dla Marti kilka takich książeczek tzn.takiego typu jeszcze po moim Macku murze przyznać że są wytrzymałe,syn najbardziej lubił Na straganie i ona niestety się zniszczyła(przepadła)jak będę w Pl to zaopatrze się w te bardzie znane w kiosku ruchu sa takie po okmoło 3 zł ,kupowałam jak bylismy na swieta dla siostrzeńca męża :-)

mnie też odradzili Tobieego - podobno szły te foteliki łeb w łeb ale w którymś roku toby spadł o jedną gwiazdkę i ten drugi dlatego lepszy (romer chyba)

co do książeczek - ja mam takich całe mnóstwo, są świetne, ale naprawdę rewelacyjne są te:
Arka Noego

my dostaliśmy te książeczki od teściowej - tematyka jest więc raczej religijna ale nie ma przygiecia. jesli ktoś nie widzi nic złego w arce noego albio stworzeniu świata to polecam naprawdę. tzn nic więcej poza nazwami nie ma tam - tylko tyle, że Noe zbierał zwierzatka do arkki, i co jest w cudownym ogrodzie. książeczki są piankowe, maja krótkie wierszyki i wyjmowane puzzle pod którymi sa obrazki. Zuzka mi już zjadła tą książeczkę z cyferkami - wyjmuje, wkłada, gada do obrazków, sa ładnie wydane i wogóle fajne. co prawda ma ograniczenie, że od 2 lat ale Zuzka je uwielbia - i mimo że je maltretuje strasznie nie zdołała ich zniszczyć. wolę arke noego bo pod jednymi zwierzątkami sa drugie (pod puzzlami) a ogród ma cyferki. książeczka jedna jest podarta:sorry: ale dlatego, ze jest w ciągłym użycu codziennie - więc warto wydac na nie pieniądze. przynajmniej u nas tak było:laugh2: na tym linku nie widac, że książeczki sa ładne - ale nie znaazłam w necie obrazka, w którym pokazane by było że się wyjmuje środek, wszędzie są okładki tylko
tu lepiej widać okładkę- tak jest utrzymana ta książeczka
Arka Noego. Książeczka aktywizująca - ICHTIS - Księgarnia z dobrą książką katolicką

ewelcia my mamy też takie książeczki tzn z tej serii u nas to najlepsze zajęcie wszystkie "fiszerprajsy" wysiadają przy książeczkach, moja Zoska juz pamięciowo kojarzy tytuły z obrazkami, jak proszę zeby przyniosła mi Skarżypytę to przyniesie, Samochwałę, leci jej szukać wśród sterty książeczek i zawsze przyniesie dobry tytuł, tj na razie potrafi bezbłędnie wyszukać 5 tytułow a takich książęczek mamy ze 20szt. Ja polecam te książki zajmuja moją Zosię chyba najdłużej, zadnej zabawce nie poswięca tyle czasu

reklama
U nas książeczki też robią furrorę, Ada ma ich juz cały pojemnik. Trochę kupiłam ja (empik) trochę dostała w prezencie, niektóre po mojej siostrzenicy a wśrod nich Lokomotywa, Pan hilary, Stefek burczymucha i inne :-D

Do góry