reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Wsadziłam do tego wózka lalkę i fajnie go się Adzie prowadzi, bo tak bez balastu to się przechyla i Ada upadła na kolana raz. Ogólnie fajna sprawa :tak:

reklama
Dziewczyny świetne zakupy
Eve buciki superowe, my nie mamy kozaków bo Zośka jezdzi wózkiem po dworzu tzn mamy ale takie miękkie nie do chodzenia, i zastanawiam się czy opłaca mi sie kupować i tak raczej nie bedzie chodziła po śniegu, bo troche potrwa za czym nauczy się dobrze po podłodze, a co dopiero po śniegu, pewnie kupię w marcu jakieś fajne trzewiczki, chyba ze mi się trafią na jakiejs wyprzedazy kozaczki to pewnie się skuszę ;-)
A wózeczki fajne ten xlander wygląda tak samo jak dla dziecka
Iwona ta kurteczka GAP'a boska

Ivaz, własnie tez mialam miękkie, ale chcę by Ada troche pochodziła po śniegu, chociaż za rączki. Takie mamy zalecenie od padiatry, by jak tylko zdrowa porzebywała na dworku niekoniecznie tylko w wózku :tak:

Dziewczyny super zakupy, buciki extra :-)
my też nie puszczamy małego na dworze - na razie on nie wie nawet że można przebywać na dworze nie w wózku (i dobrze bo jeździ i nie marudzi), a czasów leżenia na kocu nie pamięta ;-)
Ja też będę go puszczała na dworze jak będzie dobrze chodził i jak będzie cieplej, póki co butów nie posiadamy :tak:

My mamy kilka par butów - ale zdecydowanie pieniądze wyrzucone, Jasiek z wnich nigdy nie chodzi. W wózku mamy śpiworek i na nogach ma rajstopy, skarpetki i takie miękkie, wydziergane przez babcię na szydełku kapciuszki i jest mu ciepło, nawet jak trzeba go na chwilę wyjąć z wózka.
także buty póki co nam niepotrzebne...

Iwona - fajna ta kurtka :tak: właśnie babcia Jasia mówiła, ze kupi mu katankę i zastanawiałam się co to jest :confused: i już mniej więcej wiem:-D

reklama
Mój Kuba też ma pełno butów i zawsze mu zakładam na spacerek, fajnie wygląda, zwłaszcza, że ma firmowe adidasa i nike i tak śmiesznie wygląda taki mały, a taki poważny :-p

Do góry