reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Wczoraj m.wrocil z roboty wieczorem a ja do niego na wejsciu ze chodz,macamy wozek:-Dmacalismy ten mechanizm,nie tylko nie ma nic ostrego ale tam jest taka zapadka,blokada przed zlozeniem wiec szanse na przyciecie paluszkow sa znikome-no ale sie komus zdarzylo.Ja na pewno nie bede przestawac korzystac ze swojego wozka ;)))))),zreszta nie bardzo ten artykul rozumiem bo na moje oko wyszla wadliwa seria rozprowadzana w Kanadzie przez tego dystrybutora Regal cos tam i ze mozna sie zglaszac po jakis "zestaw" zeby zablokowac ten niebezpieczny mechanizm.Ja nie mam wozka z Kanady...co?:-D

reklama
Saro niedawno była tak akcja z maclarenem, puśc to mimo uszu, owszem przycięcie paluszków może się zdarzyć, ale chyba nie bedziesz składała wózka z dzieckiem w środku. To może się zdarzyć we wszystkich składanych wózkach, jesli rodzic nie uwaza, więc radze olej sprawę.

Ivaz-wiem,wiem ale wczoraj troche spanikowalam bo my ten wozek mamy w pokoju wiec Julita ma latwy do niego dostep.Macalismy go jednak z mezem i ten mechanizm wyglada najnormalniej w swiecie.M.mnie nawet wczoraj troche wysmial,ze tak sie przejelam:-D

Mojego kolegi córka ostatnio wpakowała się do wózka dla lalek,ona ma cos ponad 3 latka może 4 i wózek się złożył,paluszki wprawdzie sa na miejscu ale całe 8 sine i spuchnięte,ocalały kciuki

Saro my też naszego maclarena macaliśmy, mąż jako inżynier stwierdził ze wózek jest ok, a palce to i w drzwich można przyciąć jak się nie uważa.
A ja znów szaleje z zakupami na allegro:
SPODNIE NEXT ANIMALS BLUZECZKA M NA 1-1,5 R (897214408) - Aukcje internetowe Allegro
Next ANIMALS SPÓDNICZKA GEORGE BLUZECZKA 1-1,5 R (897134335) - Aukcje internetowe Allegro
Next BLUZECZKA OKAIDI spodnie RYBACZKI 12-18 m (897109646) - Aukcje internetowe Allegro
Ja jednak wole kupować rzeczy pojedynczo jak w paczkach, bo mogę sobie wybrać co mi się podoba, a w tych paczkach to zazwyczaj kolor różówy króluję, a jak wiecie ja nie przepadam za różem,(no fuksja jeszcze ujdzie), choć kilka ciuszków w Zoski szafie znajde. Pewnie jak Zocha pójdzie do przedszkola to już na bank róż bedzie głównym kolorem jej szafy, ale dopóki moge ograniczam garderobę Zoski w tym kolorze:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja na kolory nie jestem wrażliwa i róż dla dziewczynki jak najbardziej mi odpwiada. W paczkach, które do tej pory licytowalam podobały mi się wszystkie ubranka. Ja jestem tak trochę leniwa, bo mi się nie chce wyszukiwać jak ivaz. Lubię mieć wszystko w jednym miejscu :-D

Eve, ale w tej twojej ostatniej paczce akurat różu nie było tak dużo, mnie się bardzo podobały ubranka w niej, wszystkie były sliczne, a kilka różowych jest do przełknięcia, w końcu mamy dziewczynki;-)
Czapeczka z jelonkiem (na pierwszym zdjęciu) to by mi się przydała, bo Zośka ma całą serię z jelonkiem sukienkę, spodenki, sweterek i bluzeczkę.
Ale w sumie chyba finansowo lepiej wychodzi kupić paczkę, jednak taniej wychodzą ubranka za sztukę no i jeden koszt przesyłki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ivaz-super ciuszki:tak:
Edis-ale smieszne te bodziaki:-DMusialabym rzucac moneta na ktore sie zdecydowac bo wszystkie sa super ale chyba"szef piaskownicy" mnie najbardziej rozbawil:-D

reklama
Do góry