reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Julita ma tez troche butow-aktualnie 6 par + skarpetkobuty (nie ma na foto).
Buciki mamy z mothrcare,befado,george i adams.najdluzej trzymaja jej sie na nogach te balerinki a najfajniejsze sa kozaczki:tak:sandalki sprzedajemy bo juz za male (rozmiar 19).Nosi buty od 19 do 20,5.Stope ma duza,a miala takie malusienskie stopki kiedys...No tylko 1 problem-wszystko sciaga maniakalnie z nozek,rowniez skarpetki:baffled::-D

Załączniki

• buty.JPG
    buty.JPG
    38,3 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dzis przyszedl czytnik kart wiec zarzuce was troche fotkami ostatnich podarunkow dla Julity (od przyjaciolek i mojej mamy)oraz zakupami (allegro i lumpek;-)).No mam tu zaleglosci na tym watku!:-D
Od razu zaznaczam ze kostiumy kapielowe juz kiedys pokazywalam,ale jakos jej nie zalozylam w koncu rok temu,wiec jak znalazlam je w szafce to sie ucieszylam,bedzie plazowiczka;-):-D

Załączniki

• k1.JPG
    k1.JPG
    30,7 KB · Wyświetleń: 31
  • k2.JPG
    k2.JPG
    25 KB · Wyświetleń: 30
  • k3.JPG
    k3.JPG
    32,6 KB · Wyświetleń: 31
  • k4.JPG
    k4.JPG
    22 KB · Wyświetleń: 34
  • k6.JPG
    k6.JPG
    27,1 KB · Wyświetleń: 31
  • k5.JPG
    k5.JPG
    30,8 KB · Wyświetleń: 33
  • k7.JPG
    k7.JPG
    23,2 KB · Wyświetleń: 30
  • k8.JPG
    k8.JPG
    25,1 KB · Wyświetleń: 29
  • k9.JPG
    k9.JPG
    29,8 KB · Wyświetleń: 28
Sara- super rzeczy nafajniejszy ten kozuszek:tak: I koszulki ładne ja musze poszukac w lumpie bo malo dostalam po innych dzieciakach.
Jeju a my mamy jakies 10 kurtek i 4 kombinezony- serio!!:szok: A to dostalismy po innych dzieciakacj, ja tez wczesniej kupilam bo nie wiedzialam ze dostaniemy a potem nagle zaczely sie wizyty rodiznki i kazdy jak na zlosc kurtke kupowal:no: a tesciowa kupila 2 kombinezony- nie wiem po co az dwa, no w kazdym razie nie miala ani razu na sobie:sorry2:
W temacie butow- myslalam wlasnie zeby posuzkac jakis kozaczkow na wiosne, mysle ze powoli juz Majka bedzie chodzic. Ale mam wlasnie porblem z rozmiarem- mloda to ma w ogole płetwe nie stope, ma to niestety chyba po mnie ( ja mam r.42 :baffled:) teraz ma takie kozaczki zimowe z h&m i one maja rozmiar 20-21. A takie jakies kapciuszki mamy to jest rozmiar 2lata. I wez tu czlowieku badz madry nie wiem ile jej ta stopa urosnie do wiosny. Ze 22 bedzie miec??:confused::confused:

a ja jutro jadę z Kubą na ferie do Anglii i liczę na udane zakupy, my nie kupujemy używanych ciuszków, bo chcemy aby te nowe, które kupujemy posłużyły jeszcze jednemu dziecku, naszemu albo brata ;-) a poza tym w Anglii nowe ciuszki są bardzo tanie nawet te firmowe :-p ale zdarza się, że kupuję jakieś zabawki na allegro używane, zawsze to taniej, a zależy mi żeby były w polskiej wersji językowej żeby się Kuba uczył mówić najpierw po polsku, a później może uczyć się innych języków ;]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry