reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ja z mamas &pappas mam taka zabawke na gumce do fotelika , nie wiem jak to nazwać-gąsiennica, biedronka...w kazdym razie ma pozytywkę i dzwoneczki i szelesci-kazdy fragment ciałka inny dzwiek wydaje
zasada działania jak cos takiego
GRZECHOTKA zabawka do wózka i łóżeczka PSIAKI (741452203) - Aukcje internetowe Allegro

ale wizualnie identyczne jak biedronka co ivaz wkleiła

ooo znalazłam cos podobnego- i dokłądnie takie mam to cos na gumce
http://www.allegro.pl/item778298198_mamas_papas_gasienica_na_biegunach_unikat.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja z mamas &pappas mam taka zabawke na gumce do fotelika , nie wiem jak to nazwać-gąsiennica, biedronka...w kazdym razie ma pozytywkę i dzwoneczki i szelesci-kazdy fragment ciałka inny dzwiek wydaje
zasada działania jak cos takiego
GRZECHOTKA zabawka do wózka i łóżeczka PSIAKI (741452203) - Aukcje internetowe Allegro

ale wizualnie identyczne jak biedronka co ivaz wkleiła

ooo znalazłam cos podobnego- i dokłądnie takie mam to cos na gumce
MAMAS&PAPAS GĄSIENICA NA BIEGUNACH UNIKAT (778298198) - Aukcje internetowe Allegro
Modro on ma tez biedronkę:-), ale gąsienica też mi sie podoba, sprobuje policytowac może tym razem się uda

a ile chciałas maxymalnie za to zapłącic?

bo szczerze powiem ze gdybym licytowała to pewnie ze 100 zł bym na to przeznaczyłą

my sie nastawilismy na bujaka little tikes-tego niebieskiego konika

aaa i mam szybkie pytanie do mam które maja małe samochody-jak kupowałyscie fotelik to montowałyscie go na przednim siedzeniu? wogole wolno ten z drugiej grupy wozic z przodu? bo ja sie dzis wybieram po fotelik i nie wiem czy wolno

reklama
Do góry