reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

MM-zakupy zaj*biste:tak:
Ivaz-to nie ja pokazywalam te spodniczke z leginsami.Ja pokazywalam kiedys hen hen spodniczke z majtkami:tak:

Znow sie zasiedzialam na allegro i zamiast na BB musze spadac mezowi kolacje robic:happy:
Saro a co mąż nie umie sobie sam zrobić kolacji, daj się chłopu wykazać i niech i tobie zrobi;-)

reklama
Ivaz-on sie nie specjalizuje w garach tylko w masazach:-Doczywiscie ze daje mu sie popisac w kuchni.Ale zaraz bedzie z roboty a ja dobra zona przeciez...:-DNiech mu sie milo z tej pracy wraca...:rofl2:

MM - bardzo jej się podoba. są okresy że kocha tą zabawkę i takie że w ogóle się nie interesuje, ale ja jestem bardzo zadowolona. za każdym razem mała oś w niej odkrywa nowego... podobno ma pomagać w raczkowaniu i nauce siadania ale nam jakoś nie pomaga...:) ale i tak jest fajna zabawa

no wiec mamy fotelik!

bylismy wczoraj, stracilismy ponad 2 godziny, ale postanoiwłam ze wroce z fotelikiem i wrociłam. pani w sklepie namawiała nas bardzo mocno na casualplay - taki
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=50&products_id=1006&%3CosCsid%3E

ze niby ten wystarczy juz nam do konca, potem bedzie tylko podkładka potrzebna...był bardzo fajny-tylko troche za drogi jak dla nas i poza tym adas zapadał sie pupa dosc głeboko w siedzenie

potem namawiała nas na recaro-taki do 36 kg-ale ten dla odmiany wogole nie miał pozyji lezacej

i koniec w koncu wroclismy z tym co chciałam czyli maxi cosi priori xp-tym z napinaczem pasów
w takim kolorze
Maxi Cosi Priori SPS Desert od G-7. Wys 0zł!! (766270925) - Aukcje internetowe Allegro

aaa i oprócz tego kupilismy adasiowi zabawke wszechczasów czyli paczke kolorowych balonów! ale było szalenstwo wczoraj!

reklama
MM, któraś z dziewczyn miała chyba ten wózek (gosia?? ), może ona powie coś wiecej. Dal mnie raczej odpada, ze względu na kubełek. Mając porównanie kubełka w buzzie i normalną spacerówkę jane wybieram tą drugą :tak:

Do góry