reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ale powiem wam że ja używane rzeczy wole kupować takie które można umyć (plastikowe) lub wyprać.A ta biedronka i kaczuszka jest fajna ale nie bardzo jest jak ją wyprać a nigdy nie wiadomo z jakiego jest domu.Ale to moje zdanie.

reklama
Ale powiem wam że ja używane rzeczy wole kupować takie które można umyć (plastikowe) lub wyprać.A ta biedronka i kaczuszka jest fajna ale nie bardzo jest jak ją wyprać a nigdy nie wiadomo z jakiego jest domu.Ale to moje zdanie.
iwona na pewno masz rację, ja juz raz się nacięłam, kupując zasyfione łóżeczko turystyczne

Modro-my montujemy foteliki raczej za kierowca na tylnej kanapie.Maz jak podruzuje sam z Julita to tez tak jest bo ona spi w aucie przewaznie wiec nie ma potrzeby kolo niej nic podczas jazdy robic:tak:

I mialam napisac-ze przyszly te zabwki wreszcie-ta na lozeczko.zabawka sie podoba Julicie ale za 10 min wolala kapcie i skarpety meza-takze ciezko mi stwierdzi czy polecam te zabawke ATsonia(bo ty o nia pytalas).

Zgadzam sie :tak:

My montujemy fotelik na tylnym siedzeniu za pasazerem;-)

Jak mala pojdzie spac to pokaze Wam moje dzisiejsze zakupy i zabawki ktore ostatnio mialam Wam pokazac:-p

To sa zabawki ktore kupilam na loppemarkecie (ostatnio o nich pisalam;-))
DSCN6885.jpg
DSCN6886.jpg

To jest tuniczka ktora Amelka dostala dzis od mojej mamy ( jakos kolory wyszly brzydkie:crazy: w rzeczywistosci jest sliczniutka:tak:)
DSCN6894.jpg

Laleczka Fischer Price (kupilam ja dzis) fajniutka jest calutka miecitka i grzechocze:-) Pierwsza lala Amelci:rofl2:
DSCN6888.jpg

Spodenki pierwsze kupione ostatnio z Kapp Ahl, te drugie leginsy dzis z Lindexu (fajnie wygladaja do kozaczkow:-D)
DSCN6891.jpg

Body.. takie zwyklaczki z H&M :-p
DSCN6892.jpg

Jeansy-leginsy z H&M;-)
DSCN6889.jpg
DSCN6890.jpg

No to chyba juz wszystko..

Kirownicy juz nie pokazuje bo widzialyscie na zdjeciu jak Amelcia sie nia bawi:-p

MM zabawki świetne, możesz zdradzić jakiej firmy są te kostki??? my mamy takie kostki tylko mniejsze Zosia bardzo lubi się nimi bawić
Ciuszki te superowe, Amelka jak zwykle bedzie elegancka dziewczynka

reklama
MM-zakupy zaj*biste:tak:
Ivaz-to nie ja pokazywalam te spodniczke z leginsami.Ja pokazywalam kiedys hen hen spodniczke z majtkami:tak:

Znow sie zasiedzialam na allegro i zamiast na BB musze spadac mezowi kolacje robic:happy:

Do góry