reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
No chyba się skusze na to krzesełko :-)
Kurcze jak ja bym skoczyła do lumpka,jezu 1 zł no masakra i po co to płacić za nowe 50 zł :szok: W Szczecinie tez mam super lumpik wprawdzie nie najtanszy bo chyba 60 zł za kilo ale ciuchy rewelacyjne jak przyjadę na święta to na pewno odwiedzę go
Iwona Ja zawszę zwracam uwage na przesyłkę w zasadzie pierwsze co robię:rofl2:

ATsonia-swietne ciuszki!rewelacja,naprawde.A kombinezon masz george?bo ten nasz dla Julitki podobny (a wczoraj sprzedalam kombinek cherokee bo zeby miala 2 to bez sensu).I nie to zebym sie chwalila ale u mnie na wage ciuszki wychodza juz od 0,60 gr za sztuke (do jakichs 2,50 zl).Dlatego rzeczy na allegro mam powystawiane tanio bo to i tak jest dla mnie KILKASET procent zysku:tak:I zgadzam sie z toba w 100%-nie oplaca sie kupowac nowych ubranek:)
Iwona-jak dla mni to wzronictwo w krateczke jest zbyyyt retro;-)I kolorek nudnawy bo ja to az tak "klasycznych" rzeczy nie lubie;)
maniulka-krzeselko fajne i podobne do tych "naszych".Wpadlo mi jednak w oko ze ma mala tacke-dla jednego to bedzie wada,dla drugiego zaleta.Dla mnie wada bo duza tacka to pulpit na kredki,malowanie,zabawki.Julita jak juz zje a chce ja miec ciagle w kuchni na oku,to klade jej zabawki na tacke i ona sie bawi:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maniulka a gdzie w szczecinie jest ten fajny lumpik?
Kiepska jestem w tłumaczeniu a tym bardziej że nie znam ulic hi hi ale spoko postaram się nie wiem czy to jest jeszcze Wyzwolenia czy nie ale tam jest jakis plac tylko jaki???(hi hi)a czy wiesz gdzie była bajka?albo taka aleja gdzie kwiaty sprzedawali teraz od niedawna nie sprzedają,a naprzeciwko była Kaskada to tam w budynku na rogu a obok jest sklep społem dla mężczyzn<junior>ale zagmatwała :cool2:

Iwona sprawdziłam na mapie Szczecina i to jest Plac Żołnierza Polskiego a ul.juz nie Wyzwolenia tylko Niepodległości i dostawa jest w poniedziałek najlepiej być z rana nie pamiętam o której otwierają ale jest kupa ludzi i masę handlarek one najczęściej lecą od razu na dziecięce ciuszki biora jak leci a później dopiero przebierają czasami to aż mi oczy na wierzch wychodziły co one tam wyprawiały:szok:

ATsonia zabaweki sliczne:tak:
Ubranka kupione po 1zl za sztuke boskie!!!!!!
Ma to samo zdanie co nie ktore z Was ze warto kupic uzywane jezeli jest w dobrym stanie a nie wszystko nowe.Toc to kasy potrzeba na nowki sztuki:szok:.

Maniulka fajne to krzeselko!!!

A ja mam tak namieszane w glowie bo znow zastanawiam sie nad krzeselkiem!!!
Tu nie chodzi o kase tylko o to czy on bedzie zadowolony!!!!
Sa uzywane ale dalego od nas.
Zaraz zarejstruje sie na forum - ktore zalozyl nasz znajomy mozna tam wszystkiego sie dowiedziec,a i ludzie praktycznie z jednego miasteczka i bo to miastowe forum:-D:-D:-D

reklama
Do góry