reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ATsonia, cena jak dla mnie ok :tak:
Kocyk jeszcze mogłabym kupić, ale do ubranek nie jestem jakoś przekonana, mam parę szt i jakoś tak cieżko się zakładają np body :baffled:

EVE body z 5-10-15 też mi się za bardzo nie podobają, na początku miałam dwa komplety body+śpioszki, rozmiar 62 i 68 i nie widziałam za bardzo różnicy pomiędzy tymi rozmiarami. Natomiast bluzeczki i spodenki z tej firmy bardzo mi się podobają, ale prawda że trzeba szukać żeby ładnie przez główkę przeszły :tak: Patrycja ma piżame z tej firmy i jest moim zdaniem rewelacyjna ;-) przez główkę przechodzi bez problemu i jest dosyć cieniutka ;-) spodenki nie uciskają w brzuszku więc ma wygodnie w czasie snu ;-). ATsonia też widziałam ten kocyk ale nie zwróciłam uwagi co jest na nim napisane :-D jak bym zobaczyla to pewnie też bym go wzięła.

A my ostatnio Szymona w samych body na krótki rekaw kładziemy spać, bo w jego pokoju jest najcieplej i jakos tam ciężko jest wywietrzyć, ostatnie noce to śpi przy uchylonym oknie i otwartych drzwiach!!!

reklama

Załączniki

• 8_db8b3ac49ad5.jpg
    8_db8b3ac49ad5.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 49
Do góry