reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Atsonia pokoik cudowny!:tak:Ja tez gustuje w niebieskim...chociaz mamy corcie a nie synka;-)Nasza mala nie ma swojego pokoiku tylko kacik w naszej sypialni.Juz wklejalam fotki jej lozeczka,ale troche sie zmienilo (jest np karuzelka)itp. wiec jeszcze jutro wkleje fotki kacika Julitki.
Faktycznie termometr do wanienki czaderski:-)

reklama
A tak wygląda pokój naszego maluszka
Łóżeczko

Brakuje jeszcze tylko kolorowcyh naklejek na scianie-ale pojawią się niebawem mam nadzieje...beda kubusiowe...no i mam nadzieje ze uda mi sie kupic posciel z kubusiem...widziałam ze sa ale wieksze160x200, małych chyba nie ma-musze poszukac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kącik do przeijania i kąpania
Na zdjęciu jest też waga dla malucha i lampka-jest swietna-jak sie ją zapali Kubuś ma oczki otwarte, a jak jest zgaszona to ma zamknięte

A tu mój fotel do karmienia, kosz do spania-bedzie stał u nas w sypialni- z tyłu widać firanki-podobne do tych co kupiła ATsonia i,tzw widoczek ogolny na szafe i komode i poleczke z ksiazakmi, i moje torby do szpitala-tzn moja jest tylko ta niebieska i kosmetyczka obok, ta w kwiatki jest dla małego, a reklamówka to koszulka na zmiane dla meza, fartuszek itp

Musimy jeszcze dokupić jakies wieszaczki-haczyki do przykręcenia za drzwiami-tak zeby mozna powiesic torbe do wozka, czy cos w ten desen

I jak wyjedzie kosz do spania, to miedzy okanami pojawi sie regał-taki najzwyklejszy z Ikei-zeby zmiescic reszte ksiązeczek i filmów i zabawki które zaczynaja sie pojawiac, a które narazie sa w plastikowym pudle na szafie:-D

reklama
Do góry