reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
atsonia wszystko jest takie slodkie:-).
ja rozwazam zakup takiego czegos ale tam znow jest napisane ze najlepiej stosowac od 3m,niby mozna od 0+.sama juz nie wiem czy kupic zwykla normalna mate?
doradzcie cos
Przetłumaczona wersja strony http://www.ciao.co.uk/Ocean_Wonders_Rock_and_Play_Aquarium_Gym__6494069

mamy tez juz takiego pieska,maly dostal od kolezanki w prezencie w PL wersij,jedyna zabawka w irlandii po PL
Fisher-Price - Szczeniaczek Uczniaczek Nowy P6014 - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych

at sonia-sliczny pokoik....niebiesciutki...u nas jest zolto-zielony...moze jutro powklejam zdiecia...

mam pytanie-z jakiej firmy jest ten termometr do wanienki? i gdzie go kupiłas...bo jest boski....

Mordoklejko-termometr i te zabaweczki do kąpieli dostałam ze Stanow wiec nie pamietam z jakiej są firmy...nie wiem czy na misiu jest napisane, a opakowanie dawno wyrzuciłam :zawstydzona/y::dry:

reklama
ATsonia - pokoik śliczny, też patrzyłam na tą karuzelkę na allegro. A co Ty trzymasz w tych pudełkach plastikowych? :confused: :-)

Do góry