reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Dzięki dziewczyny :) ogólnie nasze dzieciaczki będą miały takie bryki ze sie nie pogada ;) hehehe :)

kika83 ja mam zamiar przewieźć w gondolce bo mam taka przystosowaną do samochodu tzn ma w środku mocowania dla dziecka, i mocowania na pas z dwóch stron.
avanti85 pościel faktycznie genialna :)

ewelcia na to badanie jest za pozno jak juz urodzisz...bo to kwestia tylko wyniku lekarze jak wiedza ze jestes nosicielka wtedy odrazu zareaguja jak male sie urodzi.....

reklama
kika83, fotelik przypina się pasami, na każdym jest rysunek jak to zrobić - tylko trzeba uważać, ponieważ w niektórych samochodach pasy z tyłu są za krótkie tzn. musi być fotelik zapinany dołem... nie umiem tego dokładnie wytłumaczyć, ale my mieliśmy pożyczony fotelik i musieliśmy kupić drugi, bo właśnie pasy były za krótkie

Do góry