reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Nefka śliczna ta pościel, droga była?:-)
Miotlica super zakupy :tak:z zakupem podgrzewacza bym poczekała na twoim miejscu, jeśli planujesz karmić piersią to nie będzie ci potrzebny, a jakbyś musiała dokarmiać to przecież w każdej chwili możesz go kupić:-) co do gruszki i fridy nie mam zdania bo na szczęście przy Izie nie była mi potrzebna:tak::-)

Ja zamówiłam Fridę, wszyscy polecają, że jest taka świetna .... Tomek tylko patrzy na rysunek i się śmieje, że cały ten system polega na połykaniu fluczków dziecka, i że jak już muszę, to niech kupię, ale on noska Małej nie będzie tym czyścił :-D:-D

Ola, a jak ci sie w niej karmiło? I czy dużo w niej nosiłaś dziecko czy tylko sporadycznnie? bo zastanawiam się nad kupnem, ale nie chcę też żeby potem było, że jestem mama-małpka Wiesz, że dziecko jest happy tylko jak u mnie i ze mną... a rozmiar z mężem mamy różny więc na poczatek kupilibyśmy pewnie tylko dla mnie...
Firehead, używałam tej chusty dość często, ale nie codziennie czy non-stop; brałam ze sobą gdy szłam na spacer i jak mała nie chciała leżeć w wózku to przenosiłam ją do chusty i było ok; karmiło się dobrze - trzeba było odpowiednio poprzesuwać, poukładać (ja nie mam wielkich piersi, więc musiałam dobrze ułożyć buźkę i cyca ;-)); jak pojechaliśmy nad morze gdy Nika miała niecałe 3 miesiące to najlepsze były spacery wzdłuż brzegu z małą w chuście - wszyscy mi prawie zaglądali "co ja tam niosę" ;-) a Nika tak to komentowała :-D

a dzisiaj nie mogłam się oprzeć i w 5-10-15 kupiłam ubranka - przecena 50% była ;-)

Cześć dziewczynki, a ja znowu pobuszowałam na allegro i kupiłam ponownie z BATKO cztery ciuszki dla Niuni:

Komplet Welur PUCHATEK Ewa r.62 kaft. spiochy żó (532406746) - Aukcje internetowe Allegro
Komplet EWA welur AVA r.62 spiochy + kaftanik lila (535182546) - Aukcje internetowe Allegro
Komplet Kacper EWA kaftanik + śpiochy r.62 ziel (531640512) - Aukcje internetowe Allegro
Pajac pajacyk PUCHATEK EWA KLUCZE r.62 TANIO ecru (539857226) - Aukcje internetowe Allegro

Co do Fridy tylko jej używam, wszystkie gruszki wyrzuciłam, my jesteśmy zadowoleni, co prawda mój G.zawsze oczyszcza nosek, mnie się wydaje, że mózg można nią wyssać...;-):-p

reklama
Do góry