reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ja przy pierwszym dziecku kupiłam wypasioną chustę i młoda w ogóle nie chciała w niej leżeć, nosidełko miałam jakieś niewygodne bo zakładane na szyję i strasznie od niego kark bolał. Teraz powstało coś takiego jak klub kangura i zamierzam najpierw pójść z dzidziusiem tam na spotkanie , by mi ktoś fachowo polecił chustę i pokazał jak nosić w niej dziecko a dopiero potem będę kupować. Klub działa w dużych miastach, tu link:
Klub Kangura

ja czytałam ze najlepiej dziecko od pierwszych dni przyzwyczajać do chusty.... karmienie w szpitalu itd. żeby dzidzia się przyzwyczaiła

mnie przyszla z allegro chusta z kieszonka,myslalam ze bedzie wieksza ale chyba jest ok.tez mysle ze juz karmiac dzidzie mozna ja p;rzyzwyczajac do chusty

Ja mam nosidlo ergonomiczne -super sprawa na wycieczki do parku czy lasu.
Chusty jakos nigdy nie mialam,ale kto wie moze sie skusze,zobacze jak to bedzie pozniej.

reklama
Ja mam jakieś nosidełko, ale jak na razie tylko mąż je na siebie zakładał i wyobrażał sobie że mała jest w środku hi hi ;-) nie wiem jakiej firmy itd. jest to nosidełko bo dostaliśmy je od kolegi męża, raczej bym tego na razie nie kupowała gdybyśmy nie dostali.

Do góry