reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ja mam wszystkie ubranka dla dzidzi z firmy PINOKIO.
http://www.pinokio.net.pl/pl.html
Ubranka sa bardzo wytrzymale,poprzednio tez mialam z tej samej firmy i zero zniszczen.
Co do Fridy to super przydatna rzecz orzy niemowlaku ,jak dziecko zajarzy ze to jest do "glutow" to juz nie jest takie chetne do tego zabiegu:-Dmoja cora to sie darla tak bardzo ze az balam sie co sasiedzi pomysla.Fakt trzeba silniej pociagnac..u nas zawsze ciagnal maz:-D bo ma wieksza sile wyciagu ja nigdy nie moglam nic "wyciagnac"..ojej ale to zabrzmialo:rofl2::-D:-D:-D:-D.

Ostatnia edycja:
MR :-)
ja to w ogóle mam problem, gdy moja córka ma katar - wyciągnąć NIE, krople do nosa NIE, wydmuchać NIE :-( porażka po prostu, jak jej dam krople przez sen nawet, to potrafi się z rykiem obudzić, a wtedy wszystko wypływa i do bani...
ile płaciłyście za tę fridę?

miotlica super zakupy pewno dużo kosztowały bo tak na raz wszystko to ja bym chyba nie wydołała :-p:-)
ja też mam coś do noska dla małego ale nie wiem czy to frida czy gruszka ( nie znam się ) będę musiała zapytać mojej mamy bo ona kupiła dla wnusia :zawstydzona/y::sorry2:
Kasiulka śliczne ciuszki :tak:

ola_o z tego co się orientowałam to ok 25 zł kosztuje zależy gdzie ale juz w sklepie po tyle widziałam na alegro też do tego są 4 filtry później się je dokupuje ale drogie nie są :tak:
ja widziałam w sklepie po 23,10zł i się zastanawiałam, czy to drogo czy nie - ale jak tak mówisz, to lepiej tu kupię, szczególnie, że jak dopłacę za wysyłkę, to mnie drożej wyniesie :tak:

Dziewczyny przypomnijcie mi proszę, jakie wkłady poporodowe kupiliście, takie do majtek siatkowych Hartmanna, wogóle to się zastanawiam czy te majtki będą na mnie pasowały...ja nigdy nie byłam szczupła?? tych rozmiarów jest trochę...
Co prawda będę miała cesarkę, ale nie będę paradowała z tym pędzlem:-) bez zabezpieczenia, a niech mi się wymcknie, tak jak już któraś z Was pisała o jakieś dziewczynie.:-p

reklama
Ola- frida jest super, nam polecił ją laryngolog, i od przynajmniej 1,5 roku używamy dla synka - naprawdę polecam,... tylko trochę mało apetyczne dla widzów... moja mama zawsze się śmieje jak to robimy...

Do góry